2777
2789
عنوان

سزارین

91 بازدید | 7 پست

خانوما من قبل از بارداری م دکتر زنان رفته بودم 

معاینه داشتم توی معاینه دکتر بهم گفت از همین الان بهت بگم که سزارینی هستی لگنت تنگه 

مگه معاینه لگن ماه های آخر مشخص نمیشه واسه زایمان چطور دکتر قبل از بارداری اینو بهم گفته ؟

و اینکه اگه دکتر قید کنه که به خاطر تنگی لگن نمیتونم زایمان کنم میشه سزارین اجباری یا اختیاری ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیمارستان دولتی تا نابود نشی نمیبرنت سزارین. دختر خاله من کلی زجرش دادن ۴سال پیش خاک بر سرا. دیدن نمیشه اورژانسی بردنش سزاربن

فکر کن هم ناحبه خصوصیشو برش دادن بچه در نیومد هم سریع رفت شکمش برش خورد

میشه اجباری.هزینه دستمزدچقدرباهات طی کرده جدای ازهزینه بیمارستان تومطبدرضمن اگه لگنت تنگ سزارین کن د ...

آره درسته من خودم میترسم واسه این تنگی لگن که بهم گفت 

نمیدونم هنوز در مورد دستمزد باهاش صحبت نکردم 

این موضوع رو هم چند ماه قبل بارداری بهم گفت 

بیمارستان دولتی تا نابود نشی نمیبرنت سزارین. دختر خاله من کلی زجرش دادن ۴سال پیش خاک بر سرا. دیدن نم ...

آخی چقدر اذیت شده 

من یه بیمارستان نیمه دولتی میخواستم برم چند تا از دوستام خیلی راضی بودن 

ولی دکتر خودم اونجا نمیره 

حالا با این حساب باید دکترم و عوض کنم ببینم با وجود تنگی لگن توی بیمارستان نیمه دولتی سزارین میکنن یا نه 

یا اینکه دیگه اگه راهی نبود پیش خودش سزارین انجام بدم 

آخی چقدر اذیت شده من یه بیمارستان نیمه دولتی میخواستم برم چند تا از دوستام خیلی راضی بودن ولی دکتر خ ...

ببین زایمان نهایت یک یا دوباره تو زندگی آدم. قشنگ برو یه بیمارستان خوب. نیمه دولتی چرا بری. آدم این یکی دوبار رو خوب خرج میکنه که استرس نکشه