2777
2789
حسم میگه دو سه سال هست عشق زیادی به همسرت داری و همسرت هم خیلی بهت علاقه نداشته یکم ولخرجی نشون دادی ...

والا چی بگم 🥲

اون کلکسیون اخلاق و رفتار های مزخرف بود 

پرورده کوردم❤
حس شخص مد نظرم بهم چیه؟؟؟خبری ازش میشه؟

راجب سن ازدواجت نظری ندارم فقط میدونم به کسی حس داری که بهش نمیرسی ولی عاشق همسرت میشی الانم زوده برای ازدواجت

بعداز سالها باردار شدم و انشالله قسمت همه خانم هایی که منتظر بچه هستن توکل به خدا❤🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کجاش زوده ۲۶ سالمه😅

ربطی به سن نداره شرایط خودت اینه به سن ازدواج نرسیدی این و حسم نمیگه شایدم حسم بگه الان فهمیدم 

بعداز سالها باردار شدم و انشالله قسمت همه خانم هایی که منتظر بچه هستن توکل به خدا❤🌹
ربطی به سن نداره شرایط خودت اینه به سن ازدواج نرسیدی این و حسم نمیگه شایدم حسم بگه الان فهمیدم

@تبسم1375۷۳ سلام عزیزم حس کسی که اول اسمش ج داره نسبت به من و قصدش چیه؟در مورد من چه فکری می کنه؟آیا در آینده به من پیشنهاد ازدواج میده و باهاش ازدواج دارم؟مرسی عزیزم

@تبسم1375۷۳ سلام عزیزم حس کسی که اول اسمش ج داره نسبت به من و قصدش چیه؟در مورد من چه فکری می کنه؟آی ...

درخواست دوستی بده مشکلت بگو بهش فکر کنم بعد حسم و بگم الان نمیدونم دقیقا

🫠🫠

عزیزم حسم که الان میگه تا دوسال دیگه ازدواج میکنی این پیامم و اسکرین بگیر وقتی اتفاق افتاد یه صلوات برای روح پدرم بفرست