im_sevda مدیر استارتر عضویت: 1403/01/19 تعداد پست: 1678 عنوان جاری پرو 139 بازدید | 7 پست من یه جاری پرو دارم که انتظار داره طلاهای که شوهرم خریده طلاهای که مامان بابا جونم دادن بفروشم ماشین بخرم براشون راحت باشن خیلی پروان بی عرضه بودنشو انگار من شوهرم باید جبران کنیم بماند که پشت سرم دروغ میگه غیبت میکنه همیشه پشت سرم بمونه جاش همونجاس چیکار کنم خیلی حرصم میده انگار هر چی ما داریم ارث باباشه 💍♥🫧 1403/05/28 | 02:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
im_sevda مدیر استارتر عضویت: 1403/01/19 تعداد پست: 1678 مگه می شه ؟ می که شما بخرید ک مثلا بیان قرض بگیرن؟ اره بخریم که خانم راحت بره سفر مهمونی اینا 💍♥🫧
im_sevda مدیر استارتر عضویت: 1403/01/19 تعداد پست: 1678 چرا توقع داره؟بهشون بدهکارین؟ ن بابا خدانکنه شوهرم چیزایی میخره براشون پولشو نمیدن این طوری انتظار دارن بدهکار باشیم باید فرش زیر پامونو بفروشم بدیم انقد پروان 💍♥🫧
آنشرلی_با_موهای_جوگن عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 16352 ن بابا خدانکنه شوهرم چیزایی میخره براشون پولشو نمیدن این طوری انتظار دارن بدهکار باشیم باید فرش زیر ... چی بگم والا.ما ۸ تومن به برادرشوهرم بدهکاریم،دستمون پول نمیاد پس بدیم راحت شیم.خرد خرد هم شوهرم بلد نیست پس انداز کنه.اونشب انقدر از قرض و قوله هاشون گفتن، شوهرم شب به زور خوابش برد از فکر و خیالبدهیش.
im_sevda مدیر استارتر عضویت: 1403/01/19 تعداد پست: 1678 چی بگم والا.ما ۸ تومن به برادرشوهرم بدهکاریم،دستمون پول نمیاد پس بدیم راحت شیم.خرد خرد هم شوهرم بلد ... هشت تومن عیب نداره قرضه دیگه هر وقت دستتون اومد پس بدین 💍♥🫧
آنشرلی_با_موهای_جوگن عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 16352 هشت تومن عیب نداره قرضه دیگه هر وقت دستتون اومد پس بدین آره ان شاءالله بزودی پس میدیم.من اصلا دوسندارم مدیون کسی باشم.مخصوصا خانواده شوهر