2777
2789
عنوان

حقوق ناچیز پرستاری( قشر زحمت کش)

413 بازدید | 29 پست

امروز یکی از اشناهامونو دیدم واقعا

مینالید و میگفت حقوقمون کمه با ۵سال سابقه حقوقش حکمش میشد ۱۵تومن یعنی نشونم داد تازه شوهرشم پرستار بود حقوق اون میگفت ۱۱ملیونه 

واقعا چقدددددد کمههههه. 

من حس میکردم خیلی بیشتر باشه 

ب زحمتش می ارزه بنظرتون؟

هرچقدم علاقه داشته باشی بعد ی مدت زده میشییی چون خیلی سخت کارشون اکثرا ناراضین

لطفا تو این تاپیک ب پرستارا توهین نکنید😁🚶ممنونمممم

با احترام نظر بدین

نشود دام و قفس مانع پرواز کسی🕊️.                                  نوازنده سنتور هستم🌝                                          

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره زحمت کشن ...خدا عوضشو بده بهشون 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
عمه من ۲۰ تومن چرا😑😐

شاید سوپروایزی چیزیه و بستگی ب بیمارستانم داره

نشود دام و قفس مانع پرواز کسی🕊️.                                  نوازنده سنتور هستم🌝                                          

واااا من چهار سال پیش زایمان کردم پرستارا حرف میزدن ماهی شیش تا هشت ملبون حقوقشون بود الان زیر بیت تمن نیست مطمئن باش

شاید نخاسن پیشت رو کنن

میشه برام صلوات بفرستی؟الهم صل علی محمّد و آل محمّد و عجل فرجهم🤍
واااا من چهار سال پیش زایمان کردم پرستارا حرف میزدن ماهی شیش تا هشت ملبون حقوقشون بود الان زیر بیت ت ...

نه اینطوری نیستن خودم دیدم با چش خودممم فیششو نشون داد تازه میگفت نمیخوام بمونمم خیلی اذیتم. 

داداش منم هست🥲

خورد شده تو این دو سال

واسه هیچی 

نه استراحتی داره ن چیزی واسه چندغاز حقوق 

اعتصاب هم کردن چند روز نرفتن ولی باز دلش سوخت و گفت چرا گناه دولتو پای مردم بزاریم و رفت سر کارش🥲

کاش واقعا ی فکری براشون کنن جون مردم واقعا ب این قشر بستس

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

داداش منم هست🥲خورد شده تو این دو سالواسه هیچی نه استراحتی داره ن چیزی واسه چندغاز حقوق اعتصاب هم کر ...

وای جدی حتما طرحشه چقد کممم😳😳

نصف فامیل ما دحتراشون ماما و پرستار همه حقوق میگن بالا ۳۰ 

عجیب بود 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜