2777
2789
عنوان

ویار بارداری

209 بازدید | 34 پست

سلام دخترا میگم ویار از کی براتون شروع شد من الان دارم ۲ ماهگی رو تموم میکنم ۹ هفتمه ولی ویار ندارم منظورم استفراغ وحالت تهوع ولی هوس غذا میکنم البته بارداری دومم هست تو اولی ک دختر بودم افتضاااح بودم یکسره حالت تهوع واستفراغ وفقط باامپول یا سرم خوب میشدم شماها تجربه دارید بگید لطفا 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بسلامتی عزیزم من تا 3ماه نرمال بودم 4ماهگی شدت گرفت وزن کم کردم الان نزدیک 5ماهم 17هفتم خیلی کمترشده ویارم 1کیلو اضاف کردم با قرص ولی استفراغ دارم تکرر ادرار فقط کمترشده 

من رو دخترم از ۶ هفته تا ۱۸ هفته داشتم شدیدا الان پسر باردارم ، از ۹ شروع شد تا الان ک ۱۸ تموم شده ت ...

منم رو دخترم زود ویارم شروع شد ولی الان هنوز نمیدونم تو دلیم چیه واینکه نمیدونم ک ممکنه کلن ویار نداشته باشم چون خیلیا هم اینجورن با ممکنه هنوز شروع نشده 

بسلامتی عزیزم من تا 3ماه نرمال بودم 4ماهگی شدت گرفت وزن کم کردم الان نزدیک 5ماهم 17هفتم خیلی کمترشده ...

ممنون عزیزم..انشالله این روزا زود بگذره نی نیامون بیان بغلمون

ممنون عزیزم..انشالله این روزا زود بگذره نی نیامون بیان بغلمون

انشالله عزیزم به لطف خدا واهلبیتش

اگه خیلی واسه ویارا اذیت شدی دکتر بهت قرص میده بهترمیشی 

ولی خداروصدهزارمرتبه شکر این سختیا به ذوق بعدش می ارزه 

انشالله عزیزم به لطف خدا واهلبیتشاگه خیلی واسه ویارا اذیت شدی دکتر بهت قرص میده بهترمیشی ولی خداروصد ...

راستش عزیزم من این بارداریم کاملا ناخواسته‌ اس وتا چند روز پیش اقدام ب سقط کردم چون بچه کوچیکه ۱۱ ماهشه ولی نشد وترسیدم برا همین دیگه نکهش داشتم و من بچه ی اولم دختره خیلی دوست دارم این تودلیم پسر باشه