2777
2789

اول از همه تست مزاج شناسی بده ببین چه مزاجی داری،اگه هرچی میخوری چاق نمیشی احتمالا غلبه سودا داری و باید درمانش کنی،درمانش هم ساده اس و کافیه سبک غذا خوردنتو تغییر بدی.

بعدش تو گوگل بزن محاسبه آنلاین کالری مورد نیاز،به صورت آنلاین با توجه به سن و قد و وزنت بهت میگه چقدر در روز باید کالری مصرف کنی تا به وزن دلخواهت برسی.

در آخر هم برنامه کالری شمار کرفس نصب کن و هر وعده غذایی که میخوری وارد کن.

بهت قول میدم خیلی سریع به نتیجه مطلوب میرسی و منو هم دعا کن حتما 😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلی نازییی که قرص چی خوردی بگووو

فدات عریز دلم . ببین تاپیک جدیدم چک کن اونجا ایدیش گذاشتم ب قران اصلا این قرص برا خودم نیس الان میفهمم ت چی میکشی گفتم معرفی کنم 

برو هایلات هارو چک کن ازش مشاوره بگیر بعد خواستی بخر

[QUOTE=350057608]اول از همه تست مزاج شناسی بده ببین چه مزاجی داری،اگه هرچی میخوری چاق نمیشی احتمالا ...

باید بری پیش یک دکتر طب سنتی،البته تست آنلاین هم شاید باشه ولی اگه بری پیش دکتر مطمئن تره،دکتر فکری و دکتر محمدزاده خوبن بازم ببین تو شهر خودتون چه دکتری هست

گین اپ میگن عوارض داره میترسم بخورم ولی دوستام خوردن جواب میده

من خیلی خوردم جواب نگرفتم

اما این عالی بود از باسلام گرفتم اسمش گبن اپ بود اما قوطیش فرق داشت

1403/5/22مردم