2777
2789

مثلا الان خیلی راجع به دختر پیک می و پسر پرنسس صحبت میکنن 

یا مثلا یهو همه به یه نفر هیت میدن (که شاید واقعا هم آدم بدی نباشه اما چون همه اینکارو میکنن ماهم فک میکنیم درسته)

کلا مثل یه دریاییه که یه موجی میادو میره

و اینو واقعا دوست ندارم اینکه عقیده مون انقدر راحت دستخوش رسانه بشه

نظرتون چیه؟

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود.🌹

اره دیگع سوار موج میشیم و میریم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آرت مثل اون مرحوم نامداری ک از حرف طرف رو دیوانه کردیم الآنم مبینا راست و دروغ تا وسط زندگیش رفتیم تا ثابت کنیم حقت نبست حالا جایی هم تایید نشده ها 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.