2777
2789

درس بخون

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تجربی خییلی بهتر از ریاضی هست زحمت میکشی ولی نتیجه داره کاش پسر منم میرفت تجربی خیلی افسوس میخورم

موفقیت رو از نظر خودت معنا نکن

قرار نیست تو جای پسرت زندگی کنی 

گوجه سبز میقولی هستم 🥰 یک عدد کیدرامری 🐥

فعلا عشق و حال کنین

سعی کنین امتحانای نهایی تون رو خوب بدین، که اون سالی که باید کنکور بدین، سوابق تحصیلی چندبار الان میشه

فعلا خودتون رو درگیر کنکور نکنین که سال کنکورتون خسته میشید

از تابستون

موفقیت رو از نظر خودت معنا نکنقرار نیست تو جای پسرت زندگی کنی

اونم هم نظره با من   عزیزم  من چیزی رو بهش تحمیل نمیکنم با هم رفیقیم 

الان کنکور داده ترازش خوبه  ولی واقعا رشته های تجربی  بازار کار بهتری داره    

منم ورودی دھم تجربی ام و خیلی استرس دارمممم🤐💔

فعلا عشق و حال کنین

سعی کنین امتحانای نهایی تون رو خوب بدین، که اون سالی که باید کنکور بدین، سوابق تحصیلی چندبار الان میشه

فعلا خودتون رو درگیر کنکور نکنین که سال کنکورتون خسته میشید

من خودم از تابستون سال دهم شروع کردم، چندماه بکوب خودم اما جا زدم دوباره شروع کردم، بازم تعریفی نبود الان امسال میرم دوازدهم یکماهی هست دارم اصولی میخونم

خلاصه فعلا اگه میتونین پیشخوانی میکنین.

منم ورودی دھم تجربی ام و خیلی استرس دارمممم🤐💔

سلام اگر واقعا هدف بزرگ مثل پزشکی اونم تهران دارید باید رتبتون زیر نهایت ۳۰۰ باشه پس از الان باید اماده باشید و حساب با مدیریت درس بخونید اون کسی که اا دوازدهم هم خیلی براش اهمیت نداره شاید میخواد بهداشت یه شهر کوچک بره و هدفش با شما متفاوته

منمم همه دوستام پیشخوانی کردن به جز من😭🤕🥲🤣

اگر هدفتون رشته خوبه

ن تنها پیشخوانی بلکه تست زنی برنامه ریزی برای مطالعه حرفه ای رو سروع کنید کنکور مثل مسابقه هستو اگر هدفت رشته و دانشگاه خوبه نباید بزاری رقبات ازت بزنن جلو و هم ردیف بلکه جلوتر از اونا بشی

دوستانی که کنکور دارن

ایشون مشاور کنکورن که خیلی دلسوز و حرفه ای هستن

اگر نیاز ب راهنمایی و سوال داشتید رایگان ب سوالتون پاسخ میدن راهنمایی میکنن

اگر بدردتون خورد برای منم دعاکنید

این ایدی روبیکاشون hadaf4449 موفق باشید گلها