2777
2789
عنوان

حرز امام جواد

163 بازدید | 18 پست

کسی می دونه حرز اصلی امام جواد از کجا تهیه کنم؟؟

کسی گرفته؟؟

والا سایت های زیادی میفروشن ولی نمی دونم اعتماد کنم یا نه 

و اینکه نمازش رو هم خودشون بخونن

لطفاً اگه از جای مطمئن خریدید بگید🙏

تو اینستا انگلیسی سرچ کنید حرز امام جواد 

پروفایلشون سبزه خیلی معتبره عزیزم 

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اینا دکان باز کردن 

که باید رو پوست آهو باشه تو قاب نقره فلان باشه... 

من خودم یه مدت فروشنده تو فروشگاه فرهنگی بودم خیلی مشتری داشت همش واسه پوله

چون روایتشم ضعیف السنده و زیاد نمیشه استناد کرد 

ولی حرز امام جواد رو خودتون میتونید رو کاغذ با خودکار بنویسید استفاده کنید اگه خواستین متنشو براتون بفرستم

چون اینایی که همش تو اینترنته ا‌شتباه س

تو اینستا انگلیسی سرچ کنید حرز امام جواد پروفایلشون سبزه خیلی معتبره عزیزم

شما خودتون گرفتین راضی بودین؟

جسارتا برای چ مشکلی گرفتین؟؟

مشکل رفع شد؟؟

نمازش رو خودتون خوندین یا اونا ؟

نماز رو خووم خوندم.کار خواستی نداشت.خودشون موقع ارسال همراه با راهنما میفرستن.البته نمازم فکر کنم بشه بخونن.باید تماس بگیرید .سرچ کنید اسم موسسه میاد.من که راضی بودم.کم بلا نکشیده بودم.واقعا حس میکنم حفظ شدم.

شما خودتون گرفتین راضی بودین؟جسارتا برای چ مشکلی گرفتین؟؟مشکل رفع شد؟؟نمازش رو خودتون خوندین یا اونا ...

بله عزیزم راضی بودم 

کلا حرز امام جواد خیلی خوبه من کلی گرفتم خداروشکر خوبه 

نه خودشون خوندن 

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین
اینا دکان باز کردن که باید رو پوست آهو باشه تو قاب نقره فلان باشه... من خودم یه مدت فروشنده تو فروشگ ...

نه عزیزم من شنیدم و روایتش معتبره و درکل هر حرز و دعایی باید روی پوست حیوان حلال گوشت نوشته بشه 

آهو که باشه عالی ولی اگه نبود بقیه حلال گوشت ها هم ایراد ندارد

خب بفرستین ولی من معتقدم کسی که دعا می نویسه مهمه هم پاک دست باشه و حال روحی و معنویش اوکی باشه و سطح ارتعاشاتش زیاد باشه

نماز رو خووم خوندم.کار خواستی نداشت.خودشون موقع ارسال همراه با راهنما میفرستن.البته نمازم فکر کنم بش ...

اگه امکانش هست میشه توضیح بدید مشکل رو؟؟🙏🌹

اولش برای سلامتی خودم.همیشه مریض بودم درحالی که هر آزمایشی میدادم میگفت سالمی.برای چشم زخم عالیه.عملاحفظ میکنه در مقابل حسادت ها و‌..متاسفانه دست به هر کاری میزدم درش تخته میشد.الحمدالله خییلی برام خوب بود.من کنارش دعا گشایش روزی امام علی هم گرفتم .خدارو شاهد میگیرم هیچ وقت دست خالی نموندم.

نه عزیزم من شنیدم و روایتش معتبره و درکل هر حرز و دعایی باید روی پوست حیوان حلال گوشت نوشته بشه آهو ...

کسی که سراغ دعانویس ها و حرز نویس ها بره در واقع درب دنیای اجنه رو به زندگیش باز میکنه.

بله ممکنه یه مشکلی هم ازش حل بشه ولی بعدش هزار تا مشکل بیشتر براش پیش میاد و اجنه زندگیش رو نابود میکنند.

تا اسم این افراد رو شندید از صد کیلومتریشون فرار کنید

خیلیارو دیدم استفاده کردن از جمله آبجیم  اوایل خوب بودولی بعد کلی مشکل پیش اومد انداخت تو آب روان

از این حرزا که عکس میزارم استفاده نکنید طلسمه:

اولش برای سلامتی خودم.همیشه مریض بودم درحالی که هر آزمایشی میدادم میگفت سالمی.برای چشم زخم عالیه.عمل ...

چقدر عالی 

امیدوارم همیشه سلامت باشید و زندگی رو به راه باشه

فقط جادو و طلسم و اینا هم بی اثر میکنه؟؟

کسی که سراغ دعانویس ها و حرز نویس ها بره در واقع درب دنیای اجنه رو به زندگیش باز میکنه.بله ممکنه یه ...

متن حرز امام جواد علیه السلام

يَا نُورُ يَا بُرْهانُ ، يَا مُبِينُ يَا مُنِيرُ ، يَا رَبِّ اكْفِنِي الشُّرُورَ وَآفاتِ الدُّهُورِ ، وَأَسْأَلُكَ النَّجاةَ يَوْمَ يُنْفَخُ فِي الصُّورِ.

اینم ترجمش که البته نیاز نیست نوشته بشه:

ای نور، ای برهان، ای روشنگر، ای روشنی بخش، ای پروردگارم، شُرور و آفات روزگاران را از من کفایت کن و از تو می‌خواهم نجات روزی را که در صور دمیده می‌شود.