2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه خونه خونه نداشتن خونه واقعا سخته فقط دوس دارم یه چهار دیواری از خودم داشتم

منم منم مستاجری عزیزم من خونه مادرشوهرم زندگی میکنم خیلی داره سخت میگزره زیرچشام دارن گود میفتن اینقده که غصه خونه رو خوردم 

بزرگترین دغدغم اینه که عروسی بگیریم همش میگم. خدایا چهه حکمتی تو کارمه که نذاشتی تا حالا عروسی بگیریم ارزومه چشامو باز کنم ببینم شب عروسیمه😭😭😭همش تو ذهنمه بدجور رو سینم سنگینی میکنه خواهرا میشه برام دعا کنید 

بزرگترین دغدغم اینه که عروسی بگیریم همش میگم. خدایا چهه حکمتی تو کارمه که نذاشتی تا حالا عروسی بگیری ...

عزیزم حتما برات انرژی می‌فرستم غمت نباشه. اگه مشکل مالیه خب یکم سرو ساده تر بگیرین عزیزم عیبی ندارع که.

الن اکثر عروسیا ساده شدن

پول برای درمان زخم معده ام..

عزیزم خیلی مراقب خودت باش به غذا و سلامتیت و هرکاری از دستت بر میاد برس تا جلوگیری بشه از پیشرفتش

منم برات انرژی میفرستم انشالله گرهت زودتر باز میشه غم نیینه چشات❤️

عزیزم خیلی مراقب خودت باش به غذا و سلامتیت و هرکاری از دستت بر میاد برس تا جلوگیری بشه از پیشرفتشمنم ...

خیلی ممنون خواهرم انشاالله حاجت روا بشین عزیزم 💚 

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام 💚 سادات طباطبایی ام 💚💚 روزه استیجاری و ختم چله 💚

قوی باش دختر. نذار شکستت بده باشه؟ عزیزم اگه پیام منو می‌خونی برنامه کست باکس رو دانلود کن؛ قسمت سرچ ...

دورت بگردم من ممنون عزیزم 

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓

اسی تو تاپیک ازدواج اون آقا پسر در جواب کامنت من که گفتم برای پسر 22 سالم که شرایطش فراهمه میخوایم زن بگیریم گفتی حالا چه عجله ایه بعدم خندیدی

خواستم بگم به تو چه گلم🤣