2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بگو به پلیس

تلگرام مامانم هک شده بود رفته بود استاد سنتورشو تو گروه صیغه یابی داییم که تازه طلاق گرفته بود و تو گروه صیقه یابی عضو کرده بود😂

یه پسر جوون 20 ساله بود

دنیای من دنیای درک غم و فهم عشق هست🙂💙یعنی یک دنیای آبی🌌🏙🌃 ༽فـهـم༼ و ༽درک༼ دو کلمه ی متفاوت هستن فقط کافیه بهشون فکر کنی تا متوجه کلمات بشی☁🌬
اخه ب کجای گوشیت دقیق بگوایمیلت ? یا برنامه های مجازی چی ؟

ایمیلم ببین چند روز پیش یکی تو برنامه شاد منو هک کرده بود که متوجه شدم سریع به پشتیبانی اطلاع دادم بعد روز بعدش یه پیامک اومد به گوشیم خیلی ترسیدم گفتم وای یعنی کی از من شکایت کرده الان پیامک رو براتون میفرستم رفتم رو لینک سریع وارد ایمیلم شد بعد یهو دیگه هر کاری کردم نتونستم وارد ایمیلم بشم

روی لینک زدی؟؟؟؟پیام شکایت یا اینکه اینترنت با لینک برات فرستادن زدی روش؟

دادخواست کیفری شعبه  ۱۰۱ علیه شما ثبت شد پیگیرے

بهم این پیامک اومد متاسفانه من اطلاعی نداشتم از این موضوعات رفتم دیدم الان داره مکالماتم رو ظبط می‌کنه احساس میکنم بعدش میخواد ازم باج بگیرم 😭

ببین گلم برنامه ای روی گوشیت نصب شده؟؟؟مثلا عدالت همراه همچین چیزی گفت نصب کنی؟

نه هیچی یهو که رفتم رو ایمیل پرید الان متوجه شدم داره مکالماتم رو گوش میده الان عکسشو میفرستم برات

دادخواست کیفری شعبه ۱۰۱ علیه شما ثبت شد پیگیرےبهم این پیامک اومد متاسفانه من اطلاعی نداشتم از این م ...

مامان منم دقیقااا همینزوری شد

زنگ زدیم پلیس فتا

باید اون برنامه عدالت همراه یه همچین چیزی ک نصب شده رو حذف کن درست میشه