سلام دوستان میخوام فیلر بزنم برای گونه هام ولی واقعا نمیتونم هزینه بالا کنم برای فیلر 🙁😖برای همین میخوام از این فیلرای ارزون ک سی سی شیصد تومن ایناس بزنم ..دیگه عم نمیتونم تحمل کنم باید یه تغییری کنم بخدا اعتماد بنفسی برام نمونده باید ی کاری کنم
بنظرتون ضرر نداره اون فیلرا
من همونم ک ی روز میخواستم دریا بشم..میخواستم بزرگترین دریای دنیا بشم ..🙂🌱
من پارسال زدم هر سی سی ۹۰۰خیلی خوب بود هنوز که هنوز اخ نگفته
برنامه دارم برم زاویه سازی داف شم
البته من کلینیک زیبایی رفتم که قیمت هاش خیلی مناسب هست وبا کیفیت
عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
نپرسیدم فقط تو پرونده ام یه لحظه دیدم یه کلمه نوشت که اولش با D بود و باقیشم ندیدم
عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.