2777
2789

هر چی چهره اون شخص معمولی و کمتر از خودتون به نفع خودتون هستش برای بعدها توی زندگی

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           
هر چی چهره اون شخص معمولی و کمتر از خودتون به نفع خودتون هستش برای بعدها توی زندگی

در اون حد که حتی هیچ میلی بهش نداشته باشی هم درست نیست بنظرم .بنظرم تا یه حری کشش و جذابیت برای زندگی مشترک لازمه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در اون حد که حتی هیچ میلی بهش نداشته باشی هم درست نیست بنظرم .بنظرم تا یه حری کشش و جذابیت برای زندگ ...

دقیقا گفتم شاید حتما ی حسی بینتون هست اگر حسی نیست خیلی واضح بگید که نمیخواید ادامه بدید به دلایل شخصی 

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           
دقیقا گفتم شاید حتما ی حسی بینتون هست اگر حسی نیست خیلی واضح بگید که نمیخواید ادامه بدید به دلایل شخ ...

متاسفانه خیلی میخوان جزئیات و دلایل همه چیز رو بدونن و برای همین باید حتما یه دلیل قانع کننده داشته باشم

متاسفانه خیلی میخوان جزئیات و دلایل همه چیز رو بدونن و برای همین باید حتما یه دلیل قانع کننده داشته ...

هیچ ایراد دیگه نداره به غیر از این ی خرده فکر کنید شاید ی نقطه ضعفی پیدا کردید 

هیچ ایراد دیگه نداره به غیر از این ی خرده فکر کنید شاید ی نقطه ضعفی پیدا کردید

ایراد که چرا هیچ کس بی عیب نیست .ولی تا الان هر چیزی بهشون گفته شده گفته تغییر میدم کلا هیچ جوره راضی به قطع ارتباط نیست

ایراد که چرا هیچ کس بی عیب نیست .ولی تا الان هر چیزی بهشون گفته شده گفته تغییر میدم کلا هیچ جوره راض ...

واقعا نمیدونم باید چی بگم بهش بگید ایده آلتون نیست بگید آدما فقط حرف میزنن نمیتونن توی مدت کوتاه خودشون رو تغییر بدن بگو کسی که هر چیزی بهش میگه میگه تغییر میدم آدم خوبی نیست نمیشه روی حرفش حساب کرد چه معلوم شاید بعدا هم همین طور باشید با حرف هر کسی بخواید رفتارتون رو عوض کنید 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792