2777
2789
عنوان

اوشیییین

997 بازدید | 19 پست

خانمایی که اوشین میبینند من یه قسمتشو نتونستم ببینم نفهمیدم اون دختر کوچولو از کجا اومده،تای دختره خودشونه؟یا ب فرزندی گرفتنش؟میشه یکی بگه از کجا اومده؟

اوشین حامله شد دنیاش آورد.

ازتون عاجزانه خواهش میکنم اگه امضام رو میبینین برای اومدنش برای بار سوم دعا کنین😭😭 از ۲۵ بهمن ۱۴۰۲ چشم به راه اومدنشم اما دریغ از یه نشونی دعا کنین برای بار سوم بیاد😭😭😭 از طرفی چشم به راهشم و انتظار میکشم و از طرفی یجورایی نا امیدم😭😭😭 این امضا رو امروز چهارشنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ گذاشتم به امید روزی که بیام و تاریخ اومدنش برای بار سوم رو بزنم دعا کنین لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کجا میده

شبکه تماشا ساعت۲۰:۳۰

ازتون عاجزانه خواهش میکنم اگه امضام رو میبینین برای اومدنش برای بار سوم دعا کنین😭😭 از ۲۵ بهمن ۱۴۰۲ چشم به راه اومدنشم اما دریغ از یه نشونی دعا کنین برای بار سوم بیاد😭😭😭 از طرفی چشم به راهشم و انتظار میکشم و از طرفی یجورایی نا امیدم😭😭😭 این امضا رو امروز چهارشنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ گذاشتم به امید روزی که بیام و تاریخ اومدنش برای بار سوم رو بزنم دعا کنین لطفا

چرت و پرته فیلمش دختره دختر هنونیه ک اوشین بچه بود خونشون کار میکرد پولدار بودن

اونی که اوشین خدمتکارشون بود یه پسر دنیا آورد نوزومی پسر اونه که اوشین به فرزندی قبولش کرده.

آها مرسی

خواهش‌میکنم  

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز