2777
2789
عنوان

من حساسم آیا

69 بازدید | 6 پست

پست رو میخوام پاک کنم بخاطر همین اول نمیذارم ی چند نفر بیاین میذارم

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین💔تا ابد و یک روز قبلم برات گرفته 😭

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

حتما باید اولش می‌نوشتم مادرشوهر تا میومدین؟

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین💔تا ابد و یک روز قبلم برات گرفته 😭

نگرانیت رو درک میکنم

اما زیاد گیر بدی دیگه نمیاد بگه فلانی اونجا بود یا نبود و... پنهون کاری میکنه تو ناراحت نشی بعد اوضاع وخیم تر میشه

خودت رو بزن به بیخیالی

مگه فقط اون زن خرابه؟ هزار تا آدم دیگه از فامیل و دوست و همکار میتونه اینطوری باشه و نشون نداده باشه

اما اصل اینه که شما نگران رفت و آمد و صمیمت شوهرت با رئیس باشی که با همچین زنیه! 

نگرانیت رو درک میکنماما زیاد گیر بدی دیگه نمیاد بگه فلانی اونجا بود یا نبود و... پنهون کاری میکنه تو ...

ن اون رئیس نیس هر کدوم اینا ی مدیر ی شرکت جدان اونجا جمع شدن بابت ی کار مشترک....ولی شوهرم با این مرد صمیمیه از بچگی رفیق و همسایه بودن....اون ی پسر مجرده میتونه هرکار بخواد بکنه زم ک نداره پایبند باشه.....چ میدونم والا....زنه اگ پاش باز بشه همیشه بیاد تو جمع چی؟شوهرم میگ مک چی بگم؟شاید رفیقم بگه سختته نیا