violet_loveletter مدیر استارتر عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 389 عنوان معرفی رمان 67 بازدید | 10 پست یه رمان تو سبک دالان بهشت معرفی میکنید؟ که لابلاش شعر هم استفاده بشهو یه رمان خارجی دیگه، عاشقانه یا نوجوانانه و مدرسه ای باشه میشه برای رسیدن به خواسته ام یه صلوات بفرستین؟🥲 1403/05/27 | 21:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
violet_loveletter مدیر استارتر عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 389 خاطرات خون اشام گرگ و میش ۱۳ دلیل برای اینکه ... ۱۳ دلیل رمانه؟گرگ و میشه یه جلدشو خریدم، همونم با احتیاط میخونم جدیدش خیلی گرونه🥲😂 میشه برای رسیدن به خواسته ام یه صلوات بفرستین؟🥲
violet_loveletter مدیر استارتر عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 389 https://t.me/eshgh_penhan_mafiaاینم تو تلگرامه قشنگه فعلا تو فاز کتابم😅😂 میشه برای رسیدن به خواسته ام یه صلوات بفرستین؟🥲
دل_نازک_حسود عضویت: 1403/04/15 تعداد پست: 27 ۱۳ دلیل رمانه؟گرگ و میشه یه جلدشو خریدم، همونم با احتیاط میخونم جدیدش خیلی گرونه🥲😂 اگه چشات اذیت نمیشه میتونی انلاینشم بخونی تو اینترنت راحت پی دی افش پیدا میشه ۱۳ دلیل کتابش خیلی بهتر از فیلمشه باور کن
دل_نازک_حسود عضویت: 1403/04/15 تعداد پست: 27 فعلا تو فاز کتابم😅😂 این که میتونی کتابارو لمس کنی خیلی حس خوبی داره من الان دارم ارباب حلقه هارو میخونم
violet_loveletter مدیر استارتر عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 389 اگه چشات اذیت نمیشه میتونی انلاینشم بخونی تو اینترنت راحت پی دی افش پیدا میشه ۱۳ دلیل کتابش خیلی بهت ... حتما، ممنونم✨ میشه برای رسیدن به خواسته ام یه صلوات بفرستین؟🥲
violet_loveletter مدیر استارتر عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 389 این که میتونی کتابارو لمس کنی خیلی حس خوبی داره من الان دارم ارباب حلقه هارو میخونم دقیقاا:))چطوره؟ میشه برای رسیدن به خواسته ام یه صلوات بفرستین؟🥲
دل_نازک_حسود عضویت: 1403/04/15 تعداد پست: 27 دقیقاا:))چطوره؟ روند کندی داره برای کسایی که به دنیا های جاوویی علاقه مندن خوبه
violet_loveletter مدیر استارتر عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 389 روند کندی داره برای کسایی که به دنیا های جاوویی علاقه مندن خوبه فانتزی عه؟ میشه برای رسیدن به خواسته ام یه صلوات بفرستین؟🥲