2777
2789
عنوان

بعد زایمان

189 بازدید | 19 پست

من باردارم زایمان کنم مادرشوهرم میگ بیا خونه ما استراحت کن من بهت برسم فلان دستش درد نکنه. ولی میخوام خونه خودم باشم هم راحت باشم هم اونجا رفت امد زیاد هست نمیدونم چجوری بگم ناراحت نشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ده روزی همونجا باش زیر و بالات کنند الان فکر می‌کنی خونه خودت راحت تری ولی بعد از زایمان آرزو داری یکی پنج دقیقه بچه رو بگیره فقط بخوابی مهم هم نیست که کجا باشی 

روبراه شدی برو خونه خودت 

عزيزم بچه اولته؟

آرزو ميكني ١٠ دقيقه يكي پيشت باشه بچه روبغل كنه يه دستشويي بري😑

بعد خونه خودت راحت تري؟

دور ادم هر چي شلوغ تر بهتر

البته ادم درست 

مليكا هستم🥰
شمازایمان کنی رفت و امد خونه خودتونم زیادمیشه..میتونی بگی اون بیاد اگ خانوم خوبیه البته

اره گلم ولی فقط فامیل و اشنا میاد ۵ دیقه میشینه میره اما اونجا هی همسایه ش میاد میره یا پدرشوهرم میاد برا غذا خوردن اینا.نمیدونم ک چیکار کنم والا☹️

اره گلم ولی فقط فامیل و اشنا میاد ۵ دیقه میشینه میره اما اونجا هی همسایه ش میاد میره یا پدرشوهرم میا ...

ادم یکیو میخوادکمکش کنه فک نکن بری خونه خودت تک وتنها ازپس کارات وبچه برمیای..اگه یه دونه پدرشوه ته مشکلی نیست چی میشه مگ بیادیه غذاییم بخوره..درو همسایه اذیتت میکنن همون بگو بیان خونه شمابمونن 

عزيزم بچه اولته؟آرزو ميكني ١٠ دقيقه يكي پيشت باشه بچه روبغل كنه يه دستشويي بري😑بعد خونه خودت راحت ت ...

بله بچه اولمه گلم.خونه خودمم دستشویی حیاطه اونجا هم حیاطه.اره شاید هم برم بمونم یه هفته ده روز بعد برگردم اخه من از شلوغی متنفرم اینم مثلا یه کاری برا ادم بکنه هی میگه فلانی انقد زرنگه تمیزه خونه تو همیشه کثیفه فلانه

اتفاقا طبیعی هم باشی کمک میخوایی.برو خونه حودت مادرت یا خواهرت بیان.دوری و دوستی بهتره از من بشنو

مادرم ک مریضه خونشونم پله داره نمیتونم برم اونجا ابجیمم اونموقع زایمان کرده خودش انشالله 😂😂

بله بچه اولمه گلم.خونه خودمم دستشویی حیاطه اونجا هم حیاطه.اره شاید هم برم بمونم یه هفته ده روز بعد ب ...

خب عزيزم من بچه اولم فكر ميكنم اخجون نوزاده ميخوابه من راحتم

يعني ارزوم بود برم حموم راحت

با اينكه ٤٠ روز خونه بابام بودم

بچه من خيلي نوزادي سختي داشت

ان شاالله ني ني شما اروم باشه

اما حتما كمك بگير

مليكا هستم🥰