موناحح مدیر عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 4025 عنوان جهیزیه | مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 18 پست سلام من یخچال الجی l267رو تو سایتا میگردم هرسایت یه شکل متفاوته یخسازش رنگش کلا متفاوتن ازکجابدونم کدومشه؟از کجابدونم اصل و فیکش کدومه😑یکیش یخسازش گرده و رنگ یخساز وابریز مشکیه یکیش نه😐 عکس میزارم اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰 1403/05/27 | 21:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
موناحح مدیر استارتر عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 4025 من ایرانین یخچالم ساید ۲۷فوت اسنوا ماشین لباس شوییو جارو برقیمم پاکشوما الجی گشتم نبود گفتن دیگه نم ... مبارکت باشه گلم❤️ اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰
موناحح مدیر استارتر عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 4025 مبارکه من خودم نظرن رو چینی سی نفره هست ارکوپالم یه دست دارم برا جلو دستمسرویس قاشق چنگالم سی نفره ب ... چینی ۳۰نفره بدرد نمیخوره ارکوپال راحته سبکتره بیشتر بخر چینیو بزار برمهمونای خیلی خاصت بنظرم اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰
ya_hoseein عضویت: 1402/04/16 تعداد پست: 2042 چینی ۳۰نفره بدرد نمیخوره ارکوپال راحته سبکتره بیشتر بخر چینیو بزار برمهمونای خیلی خاصت بنظرم جدی باید نگا کنم فعلا نرفتم برا خرید ظرفام لوازم بزرگو فعلا خریدم
موناحح مدیر استارتر عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 4025 جدی باید نگا کنم فعلا نرفتم برا خرید ظرفام لوازم بزرگو فعلا خریدم من خودمم همین کارو کردم اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰