2777
2789
عنوان

حاجت روایی در سیزدهم ماه صفر

1469 بازدید | 40 پست

سلام دوستان میدونید که فردا ۱۳ ام صفر هستش و معروف هست به روز حاجت روایی 

من طالب دانشگاه هستم و رشته ی دندان پزشکی 

و اینم بگم که تلاش خودم براش خیلی زیاده 

برام بنویسید فردا چی بخرم که حاجت روا بشم❤️

ضمنا اگر اعتقاد ندارید از این تایپک خارج شید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخواستم الان تاپیکش بزنم

من پارسال به نیت نی نی پستونک خریدم 

امسال ۷ ماهه باردارم

میخوام فردا به نیت داداش و زن داداشم پستونک بخرم 

واسه کار شوهرم یه چی دیگه بخرم 

واسه مستقل شدنمون جا کلیدی

اولین اقدام به بارداری ۱۳ابان ۱۴۰۰ منتظرم همین روزا بیای تو دلم💔 امروز ۷ ابان ۱۴۰۲ و هنوز منتظرم بیای تو دلم مامانی...مامان جان من چه خطایی کردم که خدا تورو بم نمیده؟💔بالاخره حاجتموو گرفتم و اومدی تو دلم مامانی😍😍😍 بعد از اصلاح سبک و کلی دکتر و امپول..وقتی با تن و روح خسته همچنان تلاش میکردم رفتم اعتکاف و از ته دلممم دعاا کردم و مهمتر از همه ختم صلوات حضرت زهرا رو گرفتم درست ماه بعدش تو حرم امام رضا بوددم و اونجا هم به جوادش قسم دادم و صلوات خاصه حضرت زهرا فرستادم...وقتی برگشتم خونه حالت تهوع هام شروع شد ۲۷ فروردین ۱۴۰۳فهمیدم ۸ هفته ااس تو دلمی ...وقتی صدای قلبت رو شنیدم اشکام گوله گوله ریخت ...تازه مامانی خانم دکتر تاریخ لقاح رو تقریبا ۲۰ روز بعد از اعتکاف محاسبه کرد🥰🥰🥰 شما هدیه ی خدایی..شما هدیه ی حضرت زهرایی😇😇..واسه تمامممم حاجت دارا تمام کسایی که منتظرن دعا کنید بد دردیه
یک وسیله در راستای هدف و حاجتی که داری فردا بخر تلاشتم براش کن انشالله تا سال آینده حاجت روا میشی

مرسی ک گفتی 

خداکنه حاجت بگیریم🤍

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

خودکار یا دفترچهببخشید استارتر چون مرتبط با تاپیکته میپرسم کسی تاحالا حاجت گرفته بچه ها؟

سلام عزیزم آره دوستم میخواست باردار شه پارسال این موقع یه لباس بچه خرید و الان بارداره 

ضمنا در راستای کار هم حاجت روایی دیدم 

2790
2778
2791
2779
2792