2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا نوجوونه کلی ارزو داره میخواد زن بگیره اگه خانوادشم اومدن اعدامش نکنیا

نه دیگه قانون باید اجرا بشه   خانوادشم که پول ندارن بزا جلب رضایت 

میدونی از کجا گرفتمش ؟ رو رخت خواب خواهرم بود

وای اسی چقددد بامزه ای😂😂😂🤌🏻

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

نه دیگه قانون باید اجرا بشه خانوادشم که پول ندارن بزا جلب رضایت میدونی از کجا گرفتمش ؟ رو رخت خواب ...

دیدی گفتم عاشق خواهرت شده پس 

من خودم ازادش میکنم😂برای عشق ارزش قاعل باش

خواهرمو باهاش میترسونم

😂😂😂😂😂😂😂😂

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

دیدی گفتم عاشق خواهرت شده پس من خودم ازادش میکنم😂برای عشق ارزش قاعل باش

وای چه خوش خیالی 

خودشم شب ساعت ۱۲ اینا بود خواهرم جیغ زد و خبر داد 

معلومه قصدش چی بوده دیگه شبونه اومده رخت خواب یه دختر جوون 

وای چه خوش خیالی خودشم شب ساعت ۱۲ اینا بود خواهرم جیغ زد و خبر داد معلومه قصدش چی بوده دیگه شبونه او ...

پس متجاوزه حکم اعدامشو همین الان اجرا کن 

با پدر و مادرش صحبت کردم گفتن دیگه پسری به اسم عقرب ندارن 

پس متجاوزه حکم اعدامشو همین الان اجرا کن با پدر و مادرش صحبت کردم گفتن دیگه پسری به اسم عقرب ندارن

اخه وقتی میخوان یکیو اعدام کنن پول تیر یا طناب رو میگیرن من الان اینو از کی باید بگیرم ؟ قیمش نیومده با اینکه ۳ روز گذشته