2777
2789
عنوان

یه لحظه میاین

76 بازدید | 7 پست

چطوری فهمیدید که به کدوم رشته علاقه دارید ؟ 

من رشتم ریاضیه اصلا نمیدونم به کدوم رشته علاقه دارم قبلا معماری دوست داشتم و میخاستم برم جدیدا خیلی سردرگمم یه بار میگم برم کامپیوتر بعدش میگم نههه من نمیتونم انهمه درس بخونم یبار میگم به هنر علاقه دارم پس برم معماری میگم نه همش هم هنر نمیشه دیوونه میشم چکار کنم میشه راهنماییم کنید همش فکر و ذهنم این شدع و رتبم که چند میشه تو تابستون هم ادم نمیشه استراحت کنه همش باید جوش بخوره و مشغله و سردرگمی💔 

من بعد از چند سال فهمیدم معماری دوس دارم

از دانشگاه انصراف دادم و رفتم خوندمش و الان ترم دومم

بهش گفتم:میگن  وقتی توی زمستون باد گرم میوزه قراره برف بباره بعدش...یادمه چهار سال پیش که به تازگی باهم آشنا شده بودیم یه شبی باد گرم وزید...قبل از هر چیزی به این فکر کردم که اگه برف سنگین بباره،اگه برقا مثل هر سال قطع شه،اگه نتونم گوشیمو شارژ کنم چه جوری چند روز ازت بی خبر بمونم ؟اصلا چجوری زمانم باید بگذره؟امشب باد گرم میوزه...باز هم اول از هرچیزی یادم اومد اگه برف سنگین بباره و برقا قطع شه و شارژ گوشیم تموم شه ازت بی خبر میمونم...خدا کنه برف نباره یا اگه بارید زود آب شه...💙>>>>>>>بهم گفت: برف بارید میام میبرمت با خودم، کنار هم که هستیم هوا همیشه گرمه،من میدونم عشق من هوای سرد رو دوس نداره ....میریم تو همون کلبه با شیشه های رنگی همونی که وقتی آفتاب میزنه رنگای قرمز و زرد و سبز و آبی میفته روی صورت و تنت...درسته بیرون اون کلبه حتی وقتی آفتاب میزنه همه جا برفیه و هوا سرده اما ما کنار هم هیچوقت سردمون نمیشه...یادته اون شب بهم گفتی عشق هیجانیه و یه حسیه که زود از بین میره ولی دوست داشتن همیشه موندگاره ؟من هرروز و هر ثانیه دوست دارم دختر بهاری من..💙

حق داری تو مدارس فقط درس میخونیم و اصلا بچه هارو برای شناخت علایقشون راهنمایی نمیکنن.

از خون جوانان وطن لاله دمیده/درماتم سروقدشان سرو خمیده در سایه گل بلبل از این غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده/چه کج رفتاری ای چرخ/چه بدکرداری ای چرخ/سرکین داری ای چرخ/ نه دین داری نه آیین داری نه آیین داری ای چرخ🥀 ایران عزیزم آزاد میشوی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی توی معماری شما رو جذب میکنه که دوست دارید ؟

ترکیب هنر و مهندسی

علاقه ست دیگه 

من ب بخش ساخت و ساز و ساختمون علاقع داشتم

اما نه فقط عمران و مهندسی

بلکه به طراحیش علاقه داشتم

بهش گفتم:میگن  وقتی توی زمستون باد گرم میوزه قراره برف بباره بعدش...یادمه چهار سال پیش که به تازگی باهم آشنا شده بودیم یه شبی باد گرم وزید...قبل از هر چیزی به این فکر کردم که اگه برف سنگین بباره،اگه برقا مثل هر سال قطع شه،اگه نتونم گوشیمو شارژ کنم چه جوری چند روز ازت بی خبر بمونم ؟اصلا چجوری زمانم باید بگذره؟امشب باد گرم میوزه...باز هم اول از هرچیزی یادم اومد اگه برف سنگین بباره و برقا قطع شه و شارژ گوشیم تموم شه ازت بی خبر میمونم...خدا کنه برف نباره یا اگه بارید زود آب شه...💙>>>>>>>بهم گفت: برف بارید میام میبرمت با خودم، کنار هم که هستیم هوا همیشه گرمه،من میدونم عشق من هوای سرد رو دوس نداره ....میریم تو همون کلبه با شیشه های رنگی همونی که وقتی آفتاب میزنه رنگای قرمز و زرد و سبز و آبی میفته روی صورت و تنت...درسته بیرون اون کلبه حتی وقتی آفتاب میزنه همه جا برفیه و هوا سرده اما ما کنار هم هیچوقت سردمون نمیشه...یادته اون شب بهم گفتی عشق هیجانیه و یه حسیه که زود از بین میره ولی دوست داشتن همیشه موندگاره ؟من هرروز و هر ثانیه دوست دارم دختر بهاری من..💙

ترکیب هنر و مهندسیعلاقه ست دیگه من ب بخش ساخت و ساز و ساختمون علاقع داشتماما نه فقط عمران و مهندسیبل ...

اها خب ببید با توجه به چیزایی که میگم به نظرتون برم معماری یا کامپیوتر ( غیر این دو رشته مطمئنم چیز دیگه نمیخام) 

خب اول اینکه نه درونگرام نه برونگرا هستم 

نمیتونم مدت زیادی پشت کامپیوتر بشینم اما خیلی خوب کار با نرم افزار هارو یادمیگیرم

نقشه کشی رو خیلی دوست دارم 

طراحی و این چیزا رو گاهی وقتا حسش رو دارم و خوب میشه اما خب همیشه نه 

بجاش ایده های خیلی خوبی دارم هم برای گیم ها هم برای هوش مصنوعی و هم برای نقشه و اینجور چیزا 

توی دبیرستان هم فیزیک و تجزیه و تحلیلم عالی بوده 

خب بنظرتون کدوم رشته مناسب هستم 

اها خب ببید با توجه به چیزایی که میگم به نظرتون برم معماری یا کامپیوتر ( غیر این دو رشته مطمئنم چیز ...

خب من نمیتونم برای شما تصمیم بگیرم بحث یه عمر زندگیه

اما خب معماری هم کار با سیستمه 

اوایل کار روی کاغذه

واقعا نمیدونم چی بگم بستگی ب علاقه ی خودت داره 

معماری بیشتر هنریه

ولی کامپیوتر خیلی بنظرم سخته