2821
2789
عنوان

یه لحظه میاین

76 بازدید | 7 پست

چطوری فهمیدید که به کدوم رشته علاقه دارید ؟ 

من رشتم ریاضیه اصلا نمیدونم به کدوم رشته علاقه دارم قبلا معماری دوست داشتم و میخاستم برم جدیدا خیلی سردرگمم یه بار میگم برم کامپیوتر بعدش میگم نههه من نمیتونم انهمه درس بخونم یبار میگم به هنر علاقه دارم پس برم معماری میگم نه همش هم هنر نمیشه دیوونه میشم چکار کنم میشه راهنماییم کنید همش فکر و ذهنم این شدع و رتبم که چند میشه تو تابستون هم ادم نمیشه استراحت کنه همش باید جوش بخوره و مشغله و سردرگمی💔 

من بعد از چند سال فهمیدم معماری دوس دارم

از دانشگاه انصراف دادم و رفتم خوندمش و الان ترم دومم

اگه قرار باشه صد بار دیگه هم دنیا بیام و زندگی کنم با تمام وجودم تک تک سلولام دلم میخواد تو یار و رفیقم باشی،من میخوام همه ی زندگیمو با تو باشم...وقتی تو میخندی من جون دوباره میگیرم...

حق داری تو مدارس فقط درس میخونیم و اصلا بچه هارو برای شناخت علایقشون راهنمایی نمیکنن.

از خون جوانان وطن لاله دمیده/درماتم سروقدشان سرو خمیده در سایه گل بلبل از این غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده/چه کج رفتاری ای چرخ/چه بدکرداری ای چرخ/سرکین داری ای چرخ/ نه دین داری نه آیین داری نه آیین داری ای چرخ🥀 ایران عزیزم آزاد میشوی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چی توی معماری شما رو جذب میکنه که دوست دارید ؟

ترکیب هنر و مهندسی

علاقه ست دیگه 

من ب بخش ساخت و ساز و ساختمون علاقع داشتم

اما نه فقط عمران و مهندسی

بلکه به طراحیش علاقه داشتم

اگه قرار باشه صد بار دیگه هم دنیا بیام و زندگی کنم با تمام وجودم تک تک سلولام دلم میخواد تو یار و رفیقم باشی،من میخوام همه ی زندگیمو با تو باشم...وقتی تو میخندی من جون دوباره میگیرم...

ترکیب هنر و مهندسیعلاقه ست دیگه من ب بخش ساخت و ساز و ساختمون علاقع داشتماما نه فقط عمران و مهندسیبل ...

اها خب ببید با توجه به چیزایی که میگم به نظرتون برم معماری یا کامپیوتر ( غیر این دو رشته مطمئنم چیز دیگه نمیخام) 

خب اول اینکه نه درونگرام نه برونگرا هستم 

نمیتونم مدت زیادی پشت کامپیوتر بشینم اما خیلی خوب کار با نرم افزار هارو یادمیگیرم

نقشه کشی رو خیلی دوست دارم 

طراحی و این چیزا رو گاهی وقتا حسش رو دارم و خوب میشه اما خب همیشه نه 

بجاش ایده های خیلی خوبی دارم هم برای گیم ها هم برای هوش مصنوعی و هم برای نقشه و اینجور چیزا 

توی دبیرستان هم فیزیک و تجزیه و تحلیلم عالی بوده 

خب بنظرتون کدوم رشته مناسب هستم 

اها خب ببید با توجه به چیزایی که میگم به نظرتون برم معماری یا کامپیوتر ( غیر این دو رشته مطمئنم چیز ...

خب من نمیتونم برای شما تصمیم بگیرم بحث یه عمر زندگیه

اما خب معماری هم کار با سیستمه 

اوایل کار روی کاغذه

واقعا نمیدونم چی بگم بستگی ب علاقه ی خودت داره 

معماری بیشتر هنریه

ولی کامپیوتر خیلی بنظرم سخته

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز