2777
2789

با یه نفر یه مدتیه آشنا شدیم 

میخواییم خانواده هارو هم آشنا کنیم 

مامانش میخواد با مامانم و من دیدار حضوری داشته باشه صحبت کنیم 

به نظرت اینا نشونه اینه که جدی هست یا این چیزا تو تهران عادیه ؟؟؟ 

و اینکه من از پسره دو سال بزرگترم 

برام عجیبه که مامانش اوکیه با این قضییه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب این یعنی یه قدم نزدیکترین

منتها منتظر هر واکنشی باید باشی

لزوما هر دیداری به نشانه ی مثبت بودن نیست

ای کوه پر غرور من 🤍 عاشق با تو بودنم ... ای همه ی وجود من ، نبود تو ؟ نبود من ...

دوسال خوبه . تو خانواده ما هم اختلاف سنی معقول اوکی . فرقی نداره کی بزرگتر باشه.

آشنایی دیگه ، که خانواده ها هم بشناسن و تحقیق کنن ، بعدش قسمت بود انشالله موافقت و خواستگاری رسمی.

انشالله خوشبخت باشی

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
قرار نیست صحبت ازدواج باشه فقط آشنایی. هست و خانواده ها قراره تو جریان رابطه مون باشن همین

اگر همه چی خوبه و عالیه رسمی کنید

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

خب این یعنی یه قدم نزدیکترینمنتها منتظر هر واکنشی باید باشیلزوما هر دیداری به نشانه ی مثبت بودن نیست

آره از همین میترسم 

خودش که میگه نظر مامانش مثبته اما واقعا نمیدونم 

یه کم مضطرب کلا 

دوسال خوبه . تو خانواده ما هم اختلاف سنی معقول اوکی . فرقی نداره کی بزرگتر باشه. آشنایی دیگه ، که خا ...

فک کنم خانواده اونم مشکلی با این قضییه تفاوت سنی ندارن 

چون اگه مشکلی بود شدیدا با پسرشون مخالفت میکردن و اون میگفتش به من

این نشونه ب معنیه این نیس ک دیگه همه چی قطعیهولی خب نشونه خوبی میتونه باشه.پسره شغل و ماشین و خونه د ...

بله داره همه چیز 

البته وضع خانواده اش خوبه 

براش تهیه کردن 

مشکلی نداره 

به نظرم بد نیست از آقا پسر بپرسید هدفتون از آشنایی خانواده ها چیه؟؟ چون بعضی ها خیلی دیگه اپن مایند هستند و خانوادگی رفت و آمد می کنند اما هیچ وقت این مسیر به ازدواج ختم نمیشه... اول درباره فرهنگ خانوادگی خودتون و پارتنرتون بررسی و مقایسه داشته باشید بعد وارد فاز آشنایی خانوادگی بشین.

به نظرم بد نیست از آقا پسر بپرسید هدفتون از آشنایی خانواده ها چیه؟؟ چون بعضی ها خیلی دیگه اپن مایند ...

واقعا ازش نپرسیدم اما خودش میگه فعلا زوده درباره ازدواج صحبت کنیم یکی دو سال آشنا بشیم بعدا ازدواج تازه هنوز آشنایی مون تازه یه ماهه 

به نظرم بد نیست از آقا پسر بپرسید هدفتون از آشنایی خانواده ها چیه؟؟ چون بعضی ها خیلی دیگه اپن مایند ...

ولی در اون حد اپن مایند نیستن چون نمیتونه با باباش راحت باشه و مطرح کنه 

میگه فعلا مامانا رو اوکی کنیم بعدا بابا هارو