2777
2789
عنوان

سیزده صفر

| مشاهده متن کامل بحث + 9252 بازدید | 88 پست

بنظرتون برا محبت و عشق چی بخرم؟؟

https://www.karzar.net/136819 کارزار خروج افغان ها  لطفا وارد بشید فقط دو دقیقه وقت میگیره.ولی کشورمان و آینده و امنیت خودمون و بچه هامون رو نجات میده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گلم اصلا تو فرهنگ کشورهای عربی همچین چیزی نیستخصوصا اسلام حالا چه اهل تسنن چه تشیعاگه منبع داری معرف ...

عزیزم دوستم عربه میگه جددردجد این رسم بوده برامون 

وخیلی اعتقاد دارم

خدایا شکرت ♥️♥️♥️
برای ازدواج فقط حلقه میدونم گلم

مرسی🌹

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
کله قند ساب

مرسی🌹

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

پارچه سبز شنیدم 

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، تو یه روز بارونی با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘من دیگه تو این سایت پاسخ هیچ گونه سوالات حس ششمی نمیدم درخواست دوستی نفرمایید مدتی اینجا نیستم بعد یه مدت کوتاهی باز می گردم دوستتون دارم

کله قند ساب

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

اینا دروغه هیچ منبع علمی یا حدیث پشت سر این دروغ نیستخرافاتی هست که چند ساله مد شده۱۳ عدد نحسی هستص ...

فربون امام علی برم ک روز ولادتش 13 رجب 

13 شو نحس بگین 😔

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

عزیزم ما خودمون پول ماشین نداشتیم اصلا قصد خریدماشین نداشتیم رفتم گرفتم شوهرم گفت اینو چراگرفتی گفتم ...

این کاری به خرید تو این روز نداشته

قدرت تلقینه

و اینکه هر روز انرژی مثبت فرستادی

و گرنه خیلی‌ها مرتب تایپیک میزنن  از ۱۳ صفر حاجت نگرفتم

یا نوزادم فوت شد

اینکه این روز تو ماه نحس الکی مقدس بشه به خاطر فضای مجازی  خیلی عجیبه و باید بهش شک کرد

استارتررررررررررررررررررررررچقدر احساس بی عقلی میکنم من امروز خریدم 

من واقعن احساس میکنم امروز بی عقل ترین آدم دنیام 😭😭😭😭

چرا آنقدر امروز کارای غیر نرمال کردم 

امروز حالم واقعن خوب نیس خیلی تو نقش رفتم احساس اسکل بودن میکنم من امروز جلو فروشنده سوتی دادم جلو یملت زبونم گرفتن 

استارررررتررررررر من امروز واقعن بعمنای واقعی احساس خنگی میکنم 

🥲😭😐😐😐😐🤦🤦🤦🤦🤦😑😑😑😑😑😑

ا

🖤

عزیزم دوستم عربه میگه جددردجد این رسم بوده برامون وخیلی اعتقاد دارم

رسم یه طایفه ربطی به کل اعراب نداره 

برای بار هزارم حداقل یه روایت یا منبع در مورد ۱۳ صفر از تو گوگل سرچ کنید بفرستید گروه

من دوست عرب از دانشگاه شهید چمران زیاد داشتم 

اصلا قبول نداشتن این خرافات رو

تاج عروستور عروسی تیکه پارچه سفید

ی پنس برا شب خاستگاریم بده بگیرم؟