2777
2789
عنوان

بی توجهی و جواب ندادن پسره

211 بازدید | 17 پست

همیشه سرکاره .منم یه اتفاقی برام افتاده ک سه هفتس ندیدمش.زودتر از ده روز دیگم نمیتونم ببینمش(پام شکست)

کلا یکماه از آشنایی ما گذشت ک این اتفاق واسه من افتاد

رابطمون زیاد عمیق نبود ک بخام زیاد ازش گله شکایت کنم

اما امروز واقعا بخاطر بی توجهیش گریه کردم

ساعت ده دیقه ب پنج پیام دادم بهش جواب داد منم گفتم دارم میرم بخیه هامو بکشم خیلیم میترسم

الان ک ساعت داره هشت میشع هنوز جواب منو نداده

خیلی احتیاج داشتم ی ذره دلداریم بده 

وقتی بخیع هامو میکشیدن درد داشتم و دلمم گرفته بود کلی گریه کردم الانم بغض دارم

اگه پیام داد چجوری برخورد کنم؟؟!

میدونم دارم مث آدمای ضعیف برخورد میکنم اما حساس و زودرنج شدم این مدت

فقط به خاطر پسره نیست که دلخوری 

تو  ببشتر دلخوری چون به حمایت کسی نیاز داشتی اون لحظه و نبود... 

نمیدونم  با تجربه خودم میگم

ولی این یه کده توی دنیا و برنامه ریزی شدست انگار

که وقتی داری رنج  و غمگینی میکشی باید تنها باشی! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط به خاطر پسره نیست که دلخوری تو ببشتر دلخوری چون به حمایت کسی نیاز داشتی اون لحظه و نبود... نمید ...

دقیقا

حتی همیشه بابام همراهم بود امروز بجاش داداشم اومده بود بخاطر نبود بابامم ناراحت بودم

ولی خب وقتی با یکی توی رابطه هستی این توقع زیادیه ک دوتا پیام دلداری بهت بده اینجور موقع؟ 

الان بهم بگو اگه پیام داد امشب چ برخوردی باهاش داشته باشم

وا مگه خانواده نداری که از یه غریبه که دوماهه باهاش آشنایی انتظار داری ؟؟؟...بدت نیاد ولی بعضیا شوهرشون تو مواقع سخت بهشون دلداری که نمیدن هیچ رو اعصابشون هم میرن...

اون که دیگه هیچ نسبتی باهات نداره...اگر هم بهت برخورده که  کات کن...

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

وا مگه خانواده نداری که از یه غریبه که دوماهه باهاش آشنایی انتظار داری ؟؟؟...بدت نیاد ولی بعضیا شوهر ...

خانواده دارم

ولی خب ب اون حس دوس داشتن دارم دلگرمی اون میتونست خیلی کمکم کنه یا حداقل ارزوی اینکه اذیت نشم یا هرچی 

اره خودمم دارم فک میکنم دیگ باهاش کات کنم

دقیقاحتی همیشه بابام همراهم بود امروز بجاش داداشم اومده بود بخاطر نبود بابامم ناراحت بودمولی خب وقتی ...

شخصیتا باهم فرق داره

من بودم مثل همیشه باهاش حرف میزدم! 

میدونی چرا؟ 

کلا از بس توی زندگیم موقعی که میخواستم کسی کنارم باشه و هیچ وقت نبود!!... 

باعث شده دیگه به ادما وابسته نشم و توقع هم ازشون نکنم

هیچی اگر پیام داد جوابشو نده فردا صبح جواب بده بگو دیشب حالم خوش نبود رفته بودم بخیه هامو بکشم و شبم زودتر خوابیدم، شکوه و شکایت هم نکن ازش و به مدت توام ازش فاصله بگیر و سر سنگین رفتار کن تا دوباره جذبت بشه.

خانواده دارمولی خب ب اون حس دوس داشتن دارم دلگرمی اون میتونست خیلی کمکم کنه یا حداقل ارزوی اینکه اذی ...

تا وقتی رابطه ای رسمی نشده رو هیچ چیزش حساب نکن....رابطه های رسمی هم توش این چیزا هست....این که دیگه چیزی نیست....زود هم به کسی دل نبند...این طوری خودت اذیت میشی

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

شخصیتا باهم فرق دارهمن بودم مثل همیشه باهاش حرف میزدم! میدونی چرا؟ کلا از بس توی زندگیم موقعی که میخ ...

من خیلیا رو زدم توی دیوار ک با این باشم

امروز همش داشتم مقایسه میکردم

اونی ک قبل از این باهاش توی رابطه بودم اینجور وقتا ثانیه ب ثانیه حالمو میپرسید خیلی براش مهم بود حتی الانم ک بعد کلی بد و بیراه باهاش کات کردم اگه بگم مشکلی دارم با سر خودشو میرسونه ولی این چی