پف_پفی_۵۵ مدیر عضویت: 1400/10/17 تعداد پست: 1996 عنوان قیمت گل چنده | مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 21 پست بخام دوتا شاخه گل بگیرم با تزئینش چقد میشه؟ 1403/05/27 | 19:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نداجونم عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 6496 دوتا شاخه گل ۱۷۰؟مگه جنگه؟ گل رز شاخه ای ۸۰ خریدیم 💔 خدایا امیدم فقط تویی رحم کن بهم😘
هزاربار_تعلیق_شده عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 9176 من یک شاخه گل آفتاب گردون با تزئین گرفتم شد صد تومنرز اینا گرون تره مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم...🤰🤱
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13235 خریدی؟چجور دلت اومد؟😐 منظورتون چیه؟ دلم بیاد؟ نه قیمت کردم فقط. گفتم پس مصنوعی می خرم. فروشنده گفت خانم مصنوعی قیمتش بیشتره بشین سرجات😐😂 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
میترایوسفی عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 2448 منظورتون چیه؟ دلم بیاد؟ نه قیمت کردم فقط. گفتم پس مصنوعی می خرم. فروشنده گفت خانم مصنوعی قیمتش بیشتر ... من ترجیح میدم بستنی بخرم بخورم🤣
jana_ma عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 14432 تهران شاخهای 100بقیه جاها رو نمیدونم جهان استوار نمیماند مگر با سری خمیده بر روی شانهی کسی که دوستش داریم…
نداجونم عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 6496 من ترجیح میدم حای باکس گل و فلان برام لباس و کتونی و ساعت و آرایشی بخرن 💔 خدایا امیدم فقط تویی رحم کن بهم😘
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13235 من ترجیح میدم بستنی بخرم بخورم🤣 برای کسی می خواستمرفتم خوراکی گرفتم😍بخاطر طبیعی بودن و پژمرده شدنش گفتی؟ 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸