2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثل این میمونه بگی بین فیل و شیر و زرافه کدومشون حیوون بهتر و مفید ترین برای جنگل!

هر فیل و باید با فیل دیگه هر شیر و با شیر دیگه و.. باید سنجید

If our love is tragedy why are you my remedy?❤️If our love's insanity why are you my clarity?❤️

منی که دانش آموز انسانی قوی نمونه هستم و افسردگی گرفتم چون عربی وحشتناک تر و سخت تر از اون چیزیه که فکر می کردم و خیلی داغونم توش

عربی مهر و ماه کنکور☠️☠️☠️☠️☠️☠️

If our love is tragedy why are you my remedy?❤️If our love's insanity why are you my clarity?❤️

هیچ وقت جلوی کسی که

سه تا جامعه شناسی

منطق

فلسفه

تاریخ

ادبیات تخصصی

رو خونده و فهمیده تا بشینه سر جلسه کنکور، همچین حرفی رو نزن. 

هر کی هم گفت انسانی حفظیه، بفرستش سراغ کتاب منطق و فلسفه و جامعه. 

❤👌

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
هیچ وقت جلوی کسی کهسه تا جامعه شناسیمنطقفلسفهتاریخادبیات تخصصیرو خونده و فهمیده تا بشینه سر جلسه کنک ...

درسته همه کتابا حفظی نیستن ولی حفظیاتش نسبت به رشته های دیگه بیشتر به خاطر همین راحت ترش کرده

ن من هم تجربی خوندم هم انسانی هم فنی هیچکدوم راحت نیست البته فنی یه خرده راحت تره ولی انسانی از تجربی راحت تر نیست

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

تجربی سخت تر از همشونه چون درساخیلی خیلی سنگین و درکی و حلیات فیزیک و ریاضی و شیمی سخته که باید زیر یک دقیقه استوکیومتری که روی سوال یه صفحه میشه رو حل کرد 

سختی ریاضی هم که دیگه جای خود داره که هر سال داره سخت و سخت تر میشه 

زیستم که دیگه نگم ازش

و تو تجربی رقابت به شدت بالاست

دیگه کنکوری نیستم   

درسته همه کتابا حفظی نیستن ولی حفظیاتش نسبت به رشته های دیگه بیشتر به خاطر همین راحت ترش کرده

کسی می تونه بگه کدوم رشته راحت تره که هر سه تا رو خونده باشه. 

پس منی که فقط انسانی خوندم، نمی تونم بگم کدومش راحت تره؛ اما می تونم بگم انسانی راحت نیست. 

😍❤

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
وای از تستای فلسفه و فنون😭😭عملا عروض و فلسفه نمیشه زد

من عاشق عروض بودم و هستم

ولی فلسفهههههههه😭😭😂😂