2777
2789
عنوان

خواستگارم

157 بازدید | 17 پست

یکم بلد نیس یعنی خشکه رفتارش بعد تو ماشین مثلا میخواست نگام کنه زیر زیرکی یهو نود درجه سرشو بر میگردوند بعد سریع بر میگشت سه چهار بار این کارو کرد یه جوری ازش زده شدم 

ببخشید خندم‌گرفت از کاراش

ایمان صفا یجا نوشته بود:کیا  یه شب که اعصابت خورد بود و بد حرف زدی لال بودن و بخاطرت  هیچی نگفتن ؟همونارو نگهه دار!((و من تورو نگه داشتم تا ابد)) یه دختر دارم شااه نداره صورتی داره ماه نداره  آوینای قشنگممم دختر خوش صحبت مامان کلییی آرزوهای قشنگ برات دارم بزرگ شو و قد بکش ما قراره آینده تورو باهم بسازیم دوست دارم قلب مادر♥️

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

پسرع سر ب زیره

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

به سن نیست که 😁 البته این احتماله ها در مورد همه صدق نمیکنه شاید کلا ادم خجالتیه

میدونی اگه ی پسر خوش فیسی بود این کارم میکرد درجا عاقش میشدم اما قیافه نچسبی داره ی جوریه موهاش کم‌پشته عینکیه سیاهه صورتش اصن حس خوب نمیگیرم‌وقتی نگاش میکنم

ببین یه دو تا از تایپیک هاتا خوندم 

امیدوارم از این بچه محصلا باشی برا حوصله سررفتنت تایپیک الکی بزنی 

و گرنه 

ببین دو تا پا داری ، ۹۸ تا دیگه هم قرض کن و بدووووووو

فقط فراررررررر 

این چلغوز چیه پیدا کردی 

اینا رو زمین بیفته خر بهش لگد نمیزنه ، بعد تو به عنوان کیس خواستگار میبینیش و شاید شوهر 

یعنی بدبخت دو عالمی اگه باهاش ادامه بدی حتی فقط در حد اشنایی نه حتی ازدواج، فقط ناراحتی اعصاب نصیبت میشه و بس

فقط الان از هزار جا بلاکش کن 

ببین یه دو تا از تایپیک هاتا خوندم امیدوارم از این بچه محصلا باشی برا حوصله سررفتنت تایپیک الکی بزنی ...

میدونی اون چیزایی که تو تاپیک نوشتمو خانوادمو قبول نمیکنن فک‌میکنن مشکل از منه چون پسره گفته خادم امام حسینه بابام میگه این خیلی آدم خوبیه

میدونی اون چیزایی که تو تاپیک نوشتمو خانوادمو قبول نمیکنن فک‌میکنن مشکل از منه چون پسره گفته خادم ام ...

بره گمشه مرتیکه هول 

زن بالا ۳۰ سال حتما مشکل داشته ، معلوم نیست چه گوهایی خورده 

بره بمیره . خانوادت میگند خوبه ، خوب خودشون برن باهاش؟ازدواج کنند 

والله من تایپیکتا خوندم ترسیدم از پسره 

چطور باهاش میری و میای موندم 

از ادمای جا مهری بترس . خادم حسین اینقدر بی صفت میشه 

بره گمشه مرتیکه هول زن بالا ۳۰ سال حتما مشکل داشته ، معلوم نیست چه گوهایی خورده بره بمیره . خانوادت ...

خوشحالم که درکم میکنی والا وضعیت خونمون نابسامانه ی شکست عشقی هم داشتم خانوادم‌میخوان از سرشون بازم کنن واقعا از خودم بدم‌میاد چرا باید منو هم‌سطح اون بدونن 

ببین یه دو تا از تایپیک هاتا خوندم امیدوارم از این بچه محصلا باشی برا حوصله سررفتنت تایپیک الکی بزنی ...

وای راس میگی تحمل نکردم دوخط بیشترشو بخونم

دختره انگار سرش خورده جایی

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

میدونی اگه ی پسر خوش فیسی بود این کارم میکرد درجا عاقش میشدم اما قیافه نچسبی داره ی جوریه موهاش کم‌پ ...

هر کسی یه جوری زیباست ... اگر همچین حسی داری میتونی محترمانه ردش کنی نه زندگی خودتو خراب کن نه اون بنده خدا