پ قطره ای شده بودگلم.دوماه اینطوربودم از30خرداد.اماچون اولین بارهست واطلاعات درستی نداشتم نمیفهمیدم واسه چیه،فکرکردم کم خونی گرفتم یاازنارحتی یاازتیروئیدیاغیره پ کم شده.بعداواسط تیرماه نزدیک به پ بعدی علائم دارشدم،دل دردشدیدوپهلودرد،حالت تهوع،صورتم مثل گچ سفیدمیشدولبام کبودمیشد،سردردوسرگیجه داشتم،اصلامیل به غذانداشتم ودوست داشتم بخوابم.تخمدانهاوشکمم ازدردمیخواست بترکه،نافمواززیرپوست انگاربه سمت پایین شکمم میکشیدن.لاغرشدم.معده دردشدی داشتم که حتی فکرکردم شایدشکمم آورده یادورازجون سرطان معده وذوده گرفتم که تاچندروز گریه میکردم وازترس دکترنرفتم.وبه شوهرم فقط میگفتم بی بی چک بخره که بدونم اگر نی نی نیس پس مریضیه دیگه اس که بی بی چک منفی میشدوگریه من هم بیشترمیشد. شبهااین علائمم بیشترمیشد.اخلاقم بدشده وبه شدت به همه حس تنفرداشتم.بعد4مرتبه بی بی چک گذاشتم،دومرتبه منفی شد ودومذتبه خط قرمزش پخش میشد.دیگه کلافه شدم رفتم آزمایش که جوابش مشکوکه ودوباره دکترگفت بایدتکراربشه،اماچون حالم خوب نبوداین هفته نشدبرم.راستی دکترآزمایشگاه گفت الان بی بی چکها درست نشون نمیده،گفت خودمن هم بی بی نشون نداده باآزمایش فهمیدم.من آزمایش تیتربتادادم گلم.سوال دیگه داری بپرس عزیزم