snowwhit مدیر استارتر عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 1884 عنوان حس شیشمم قویه 646 بازدید | 143 پست بچها من بقیه میگن حس شیشمت قویه هرچی میگی درست در میادازم بپرسید سوالاتی راجب حس طرف مقابلتون یا ایندتونو میتونم بهتر جواب بدم 😊🥰البته من برای بقیه راحت میتونم جواب بدم ولی نه برای خودم اگر شماهم حس شیشمتون قویه میشه بهم بگیدAچه حسی بهم داره خانوم وکیل 👩🏻⚖️🌱📚 متاهل💁🏻♀️💗 کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶ دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱 1403/05/27 | 18:23 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25359 ع یا س؟کی میگه؟حرف بعدش؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
snowwhit مدیر استارتر عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 1884 کی باردار میشم؟ اوخر آذر ماه خانوم وکیل 👩🏻⚖️🌱📚 متاهل💁🏻♀️💗 کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶ دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱
snowwhit مدیر استارتر عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 1884 بگو ازدواجم راه دوره یا تو شهر خودم و زمانش ازدواجت تو شهر خودت احتمالا دوسال دیگه خانوم وکیل 👩🏻⚖️🌱📚 متاهل💁🏻♀️💗 کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶ دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱
snowwhit مدیر استارتر عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 1884 ع یا س؟کی میگه؟حرف بعدش؟ متوجه نمیشم خانوم وکیل 👩🏻⚖️🌱📚 متاهل💁🏻♀️💗 کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶ دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25359 ازدواجت تو شهر خودت احتمالا دوسال دیگه عزیزم ع یا س؟حرف بعدش؟کی میگه؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
زیبا۱۱ عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 34025 چطور فهمید دختره داره بهش خیانت میکنه؟گوشیشو دید یا کسی بهش رسونده بود دختره داره خیانت میکنه یا با چشمای خودش دیداینو شفاف میکنی🥺❤️🩹
setarehhhhh80 عضویت: 1400/09/02 تعداد پست: 7828 متوجه نمیشم عزیزم میشه لطفا بگی م دوستم داره؟کلا حسش چیه؟دانشگاه رفتنم اوکی میشه؟زندگیم کی درست میشه؟
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25359 متوجه نمیشم تهش ع یا س؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
سیله عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 6915 اوخر آذر ماه ککی ازدواج میکنم نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری
شکلات__صورتی عضویت: 1402/07/11 تعداد پست: 4849 ازدواجت تو شهر خودت احتمالا دوسال دیگه ماه تولدم رو میگی
snowwhit مدیر استارتر عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 1884 چطور فهمید دختره داره بهش خیانت میکنه؟گوشیشو دید یا کسی بهش رسونده بود دختره داره خیانت میکنه یا با ... کسی بهش گفتهباور نکرده رفته با چشمم خودش دیدهالبته شک کرده بوده خانوم وکیل 👩🏻⚖️🌱📚 متاهل💁🏻♀️💗 کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶ دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱