2777
2789
عنوان

حمزه ای میکرو

141 بازدید | 9 پست

کارشو دیدم رو ابروی خالم از چند سال پیش تا الان مونده و خیلی طبیعی و خوبه خواستم منم امسال برم میکرو انجام بدم..زنگ زدم گفت اکه خودش انجام بده به دلار پول میگیره!گفتم چقدر ؟میگه ۵۰۰ دلار!!!واقعا ایران جای عجیبیه..پنج شش سال پیش از خالم دو سه ملیون فقط گرفت !الان اصلا پول ایرانی نمیگیره!!🤗

کارش خیلی خوبه

ولی نمیدونستم به دلاره

سه سال قبل ۵ تومن میگرفت

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

سمیرا یا مریم ؟؟منم میخواستم برم پیش خود مریم حمزه ای پس نمیرم اگه اینجوریه 

اگه جوابی بهتون ندادم یعنی کامنتتون رو نخوندم هم حوصله بحث ندارم و ترجیح میدم توی حماقتت بمونی هم هر کامنت رو چند بار باید تکرار کنی تا شاید تایید بشه .

گفتم اینو چون خودم دیدم از نزدیک نمونه کارشو برم ک قیمتو گفت نفسم‌گرفت

کارشون درسته . ولی اینقد پول حتی اگه داشته باشی هم زیاده . چ خبره پنصد دلار . مگه میخاد از طلا کار کنه هرچقدم معروف باشه 

کارشون درسته . ولی اینقد پول حتی اگه داشته باشی هم زیاده . چ خبره پنصد دلار . مگه میخاد از طلا کار ک ...

اره تو کارش شکی نیست ولی کلا من یه دلار لای سالنامم دارم یادگاری