2777
2789
عنوان

حمزه ای میکرو

132 بازدید | 9 پست

کارشو دیدم رو ابروی خالم از چند سال پیش تا الان مونده و خیلی طبیعی و خوبه خواستم منم امسال برم میکرو انجام بدم..زنگ زدم گفت اکه خودش انجام بده به دلار پول میگیره!گفتم چقدر ؟میگه ۵۰۰ دلار!!!واقعا ایران جای عجیبیه..پنج شش سال پیش از خالم دو سه ملیون فقط گرفت !الان اصلا پول ایرانی نمیگیره!!🤗

کارش خیلی خوبه

ولی نمیدونستم به دلاره

سه سال قبل ۵ تومن میگرفت

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سمیرا یا مریم ؟؟منم میخواستم برم پیش خود مریم حمزه ای پس نمیرم اگه اینجوریه 

اگه جوابی بهتون ندادم یعنی کامنتتون رو نخوندم هم حوصله بحث ندارم و ترجیح میدم توی حماقتت بمونی هم هر کامنت رو چند بار باید تکرار کنی تا شاید تایید بشه .

گفتم اینو چون خودم دیدم از نزدیک نمونه کارشو برم ک قیمتو گفت نفسم‌گرفت

کارشون درسته . ولی اینقد پول حتی اگه داشته باشی هم زیاده . چ خبره پنصد دلار . مگه میخاد از طلا کار کنه هرچقدم معروف باشه 

کارشون درسته . ولی اینقد پول حتی اگه داشته باشی هم زیاده . چ خبره پنصد دلار . مگه میخاد از طلا کار ک ...

اره تو کارش شکی نیست ولی کلا من یه دلار لای سالنامم دارم یادگاری