2777
2789
عنوان

مادرشوهرم چیا ب سرم آورده

| مشاهده متن کامل بحث + 2398 بازدید | 120 پست
متاسفانه وقتی شوهرت پشتیبان نباشههیچکاری نمیتونی بکنیو هزارتا همسر و صاحب اختیار پیدا میکنیی تاپیک ز ...

چقدر مادرشوهرا حوصله دارن بخدا بابا زنه گنده شدی پیر شدی اما ذره ای عقل تو کلشون نیست بشین زندگیتو بکن چیکار ب زندگی دوتا جوون داری واقعا متاسفم برا همچین مادرشوهرایی

ی کاری کن تسلط زندگی دست خودت باشه دیگه نتونه اظحار نظر کنه و این کارارو بکنه بهتره یکم محلش ندی تا ...

تا ماه ها تو ی خونه ایم فقط جداییم تو ی حیاط ماه ها باهام حرف نمیزنه چ برسه ب محلش بدم یا ندم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر مادرشوهرا حوصله دارن بخدا بابا زنه گنده شدی پیر شدی اما ذره ای عقل تو کلشون نیست بشین زندگیتو ب ...

۷۲ سالشه اما انگار ۵۰ سالشه زبرو زرنگ همه ازش حساب میبرن از اونا

چقدر مادرشوهرا حوصله دارن بخدا بابا زنه گنده شدی پیر شدی اما ذره ای عقل تو کلشون نیست بشین زندگیتو ب ...

تا دلت بخوان زیادن

انگار عروس هووی اوناس

خودشون ک ارامش ندارن میخوان زندگی تورو هم خراب کنن

سم خالص اصلابخدا ازشون ک دوری از درد و بلا دوری

واقعا من موندم با این سن و سالشون چ توانایی دارن و حال و حوصله دارن با وجود این همه بچه اینقدر تو زندگیا دخالت میکنن والا من که اصلا حوصله ندارم 😂

وا زن گنده فحش چرا میدهعروس اوردی اسیر ک نیاوردی

از دستش خیلی خستم واس دختراش تولد میگیرم واس خودش واس هر مناسبتی واسش کادو میگیرم چیزی تو خونش کم بود قابلمه یا چیزی یا حتی خورد و خوراک من میگیرم بعد تشکرشو به پسرش میکنه نمیدونه مرد ک نمیدونه چی کمه تو خونه زن باید بگه خودشو میزنه علی چپ ک پسرم میکنه مهمون میاد ۴۰ ۵۰ نفرن همشون یهویی میاد من غذا درس میکنم خودشون ب چیزی دست نمیزنن من سفره رو باز میکنم ظرفا رو میشورم بعد اونروز میگه ب دخترم احترام نزاشته بی وجدان

تا دلت بخوان زیادنانگار عروس هووی اوناسخودشون ک ارامش ندارن میخوان زندگی تورو هم خراب کنن

منم یکیشو دارم اما محل سگ بهش نمیزارم تو دوران عقدم همش میگفتم مامان جون و خیلی بهش احترام میزاشتم دیدم همش داره بی احترامی میکنه و پدرشوهرم میگه این اعصاب ندارم قرص اعصاب میخوره الان میبینم همش الکی بوده از من سالم تره 😂😂منم کلا بهش محل نمیزارم اصلا در حد خودم نمیدونمش همیشه از خدا میخواهم مادرشوهر خوبی برای عروسم باشم تا ی خاطره خوب از من براش بمونه نه بد