2777
2789
عنوان

😍😋😍رسیدگی به خود🥰

2318 بازدید | 13 پست

همیشه هم حذف کردن راه چاره نیست؛

گاهی باید بعضی ها را نگه داریم،

تا زل بزنند به خوشبختی مان...

که ببینند بعد از آنها،

زندگی همچنان ادامه دارد ! 

🤍My Home🏠

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

نوش جان

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عالی👌💚نوش جان بهار🌹♥

مرسی عشق دلم😍💗💗🌷

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

نوش جان

مرسی عزیزم 🌷🌷

نوش جونت عزیزم البته زن باید ب خودش برسه خوب بخوره ک بتونه خونه زندگی رو راه ببره چون اگه زن خونه خوب باشه بقیه هم خوبن

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
نوش جونت عزیزم البته زن باید ب خودش برسه خوب بخوره ک بتونه خونه زندگی رو راه ببره چون اگه زن خونه خو ...

مرسی عزیزم💗💗

زندگی بدون خانوم ها جریان نداره🤭😍🥰

مرسی عزیزم💗💗زندگی بدون خانوم ها جریان نداره🤭😍🥰

فدات گلم بله درسته😍😘

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
فدات گلم بله درسته😍😘

عزیزی💗😘🌷

شما بیشتر 💋❤

😍🌷😘

نوش جان

شاید اگر سعدی مردم این زمانه را میدید،اینگونه می سرود. بنی آدم ابزار یکدیگرند ،گهی پیچ ومهره،گهی واشرند،   یکی دیگران راکند نردبان،  یکی میکشد بار نامردمان،   یکی اره تا نان مردم برد،   یکی تیغ تاخون مردم خورد،   یکی چون قلم خون دل میخورد،   یکی خنجر است وشکم می درد،   چوعضوی به درد آورد روزگار،   دگر عضوها درپی کسب و کار،  خلاصه پر از نفرت وکین و آز،  یکی همچو کرکس یکی چون گراز،   تو کز محنت دیگران بی غمی،  دراین عصر نامت نهند آدمی
نوش جان

مرسی قشنگم♥️

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   khanomas  |  4 ساعت پیش