2777
2789
عنوان

خیلی اذیت میشم

319 بازدید | 11 پست

چ کار کنم خیلی مدته همش بحث و میکنیم باشوهرم اصلا بعضی رفتارشو نمیتونم تحمل کنم حتی سکوت هم میکنم اما از درون اذیتم خیلی عصبی تو عصبانت هرکاری ازش برمیاد خیلی فحاشی میکنه فحشای رکیک ناموسی واسه آب خوردنه به زمینو زمان تو رانندگی تو کارش به پدرش به مادرش به خونوادش حتی به شوخی به منم  میگه   گاهی بخدا من خجالت میکشم بخوام ی کلمه زشت بگم عصبانیت های بی اندازشو حس میکنم دیگه کشش این رفتارشو ندارم چه کنم حسرت یه مرد انگی جنتلمن به دلم مونده 

روزگارا که چنین سخت به من میگیری با خبر باش که پژمردن من آسان نیست گرچه دلگیرتر از دیروزم گرچه فردای غم انگیز مرا میخواند لیک باور دارم دل خوشی ها کم نیست زندگی باید کرد...

باهاشون صحبت کنید زمانی که اروم هستن و بگید از چه رفتار ایشون ناراحت میشین و متقابل از ایشون بپرسید که از چه رفتار شما ناراحت میشه.

که حالت انتقاد از هم باشه نه تذکر و نصحیت که همسرتون ناراحت شن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

در زمان عادی هم بهش بگم میگه همه رفتارمو میتونم تغییر بدی اینو نمیتونی 

روزگارا که چنین سخت به من میگیری با خبر باش که پژمردن من آسان نیست گرچه دلگیرتر از دیروزم گرچه فردای غم انگیز مرا میخواند لیک باور دارم دل خوشی ها کم نیست زندگی باید کرد...

باهاشون با لحن دوستانه صحبت کنیت و وقتایی که آرومه بهشون بگین که اینجوری خیلی جذابترن و شما اینجوری احساس محبت بیشتری نسبت بهشون دارین☺ 

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤

تو خوشحالیم باسه فحشای رکیکگ میده شوخی 

بچه نداریم کلا شوخی خندو شادیشم با فحشی ناموسیه برعکس من که بیتربیت بگم بکسی کلی عذاب وجدان دارم 

manam haminjuriam kasi fohshe bad bede mikham bokoshamesh khodamam tahe tahesh migam bishur ya ahmagh vali khob be nazaram nabayad mostaghim behesh begi abjie manam injurie bad bazi vaghta k harf mizanim masaln migam vaghean k kheili dohktare badi hastamo akhlagham kheili gande k inkaro kardam bad deghat k kardam ajim raftaresh tu un mored behtar mishe

این مربوط میشه به نحوه ی تربیتش و دوستانی که تو دوران مجردی داشتن

شما میتونید با سیاست ازش یه جنتلمن بسازید

وقتی میرین مهمونی و برمیگردین بگین یه اقاهه بود که با یهکی دیگه داشت شوخی میکرد حرفای زشت میزد خانمایی که پیشم بودن همشون میگفتن چه مردای بی شخصیتی پیدا میشن .اونوقت بود که خدا رو شکر کردم شوهر با شخصیت و با تربیتی  بهم داده.شاید به نظرت مسخره بیاد ولی با اینکارت کم کم بهش تلقین میکنی و چون حرفت مثبت بوده لج نمیکنه و به مرور زمان خواسته هاتو تو قالب سیاست مطرح کنی و شوهرتو اونطور که میخوای بسازی

تا امروز هر چی استرس و سختی و انرژی منفی تو زندگیم داشتم بستمه ازین به بعد فقط میخوام بخندم و شاد باشم و مهربون،میخوام قدر لحظه هامو بدونم و کنار عزیزام از زندگیم لذت ببرم ،میخوام زندگی کنم ،مطمئنم اینطوری خدا هم بیشتر دوستم داره🥰🥰

بنظرم رفتارش خیلی بچه گانه هست از روی لج و ایناست