2777
2789
عنوان

خواب عجیب من⛔️

111 بازدید | 7 پست

دیشب خواب دیدم 

نشسته بودم سرم تو گوشیم بود،بعد دیدم تو کانال شبکه خبر و همزمان گوشیم نوشته بود  خبر فوری: امشب عملیات وعده صادقه ۲ 

بعد همه ترسیده بودیم 

انگار قرار بود جن.گ بشه...

من در طول خوابیدنم،چندتا خوای می‌بینم چون هشدار میزارم پشت هم ، خوابم تیکه پاره اس

یکی دیگه از خوابام این بود: بیدار شدم برم درس بخونم دیدم برق نیست باز خوابیدم ، تو خواب 

و دقیقا وقتی بیدار شدم و صبحانه خوردم همینکه اومدم شروع کنم از ساعت ۹ تا ۱۱ برق رفت..

چه خوابی بود اخه🫠🤣

حق با شماست= جوابتو نمیدم تا در اعماق جهالتت بسوزی....یه وقتایی ام باید شعور و شخصیت و گذاشت کنار و با بقیه مثل خودشون رفتار کرد، کوچه خیابونی بزرگ شده و بی ادبانه!!

خواهرم میخاد جنگ بشه در جریان نیستی؟

اسرائیل ایران افتادن به جون هم 

ولی اسرائیلی ها حسابی رید ن به خودشون از ترس😂😂حتی خاخام یهود اومده بود میگفت تو خیابون ها هیشکی نیست همه از ترس بمب ایران تو خونه هاشونن😂😂

منم خوابشو دیدم 

خدایاشکرت❤️

خواهرم میخاد جنگ بشه در جریان نیستی؟اسرائیل ایران افتادن به جون هم ولی اسرائیلی ها حسابی رید ن به خو ...

خونه هاشون مگه ضد موشکه؟چه فرقی داره تو خونه باشن یا تو خیابون

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم والا با حرص داشت این هارو میگفتترس همه رو فرا گرفتهمردم اسرائیل میترسن و ‌.....

مردم ما هم میترسن ،کسی عاشق جنگ نیست

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
ایران قراره حمله کنه اینکه دشمن ما ازمون می‌ترسه باید خوشحال باشیم

بعد فکر میکنی ایران حمله کنه اونا فقط نگاه میکنن !؟جنگ فقط نابودی برای دو طرف به جا میذاره و مردم عادی هستند که از بین میرن