2777
2789

فیزیک و ریاضی و حتی شیمی چاپ قدیمی بگیری اشکال ندارد من کل کتاب ام قدیمی بود چون فقط عدد و فرموله دیگه

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جدییی؟خیلی دودل بودم بخرمش یا نه🥲

من کتابای کنکوری چاپ ۱۴۰۱ دارم فیزیک دوره جت واقعا خوبه

شیمی دهم و یازدهمم دارم عالیه واقعا تضمینش میکنم 

اگه خواستی میتونم برات عکس و فیلم از درسنامه و تستا و تمیزی کتاب بفرستم

خودم سه ماه مونده به کنکور خوندمشون وگرنه اگ جلوتر طبق برنامه بری جلو قطعاا عالی میشی

من کتابای کنکوری چاپ ۱۴۰۱ دارم فیزیک دوره جت واقعا خوبهشیمی دهم و یازدهمم دارم عالیه واقعا تضمینش می ...

هنوز دودلم ببن خرید چاپ قدیمو جدید

هروقت خواستم حتما بهتون میگمم🤍🤍🙏

هنوز دودلم ببن خرید چاپ قدیمو جدیدهروقت خواستم حتما بهتون میگمم🤍🤍🙏

ببین چاپ قدیم و جدید فرق نداره مهم اینه نظام جدید باشه مثلا شما کتابی ک چاپ ۹۹ یا ۱۴۰۰ باشه به بعد بخری مشکلی نیست ولی کتابای ۹۷ و اینا کلا نظام قدیم بودن

مطالب واقعا یکیه و هیچ تغییری نکرده فقط منتها تو کتاب چاپ ۱۴۰۳ سوالات کنکور های اخیر هست تو کتاب چاپ ۱۴۰۰ نه

اونم به راحتی خودت سوالات کنکور هر سالو جدا میتونی دانلود کنی یا پرینت بگیری

ببین چاپ قدیم و جدید فرق نداره مهم اینه نظام جدید باشه مثلا شما کتابی ک چاپ ۹۹ یا ۱۴۰۰ باشه به بعد ب ...

اخه بعصی کتابا مثل ریاضی خیلی سبز دهم امسال کلا تغییر کرده

اخه بعصی کتابا مثل ریاضی خیلی سبز دهم امسال کلا تغییر کرده

دهمو نمیدونم من کتابای جامع که همه پایه هارو باهام داره گفتم

واقعاا؟!چه تغییراتی

ریعنی با ریاضی دهم سال ۱۴۰۰ فرق کرده؟