2777
2789
عنوان

این چه وضعشه

169 بازدید | 16 پست

چرا دلار میاد پایین حنس نمیاد پایین اخه چرااا؟

تامیره بالا چندبرابرمیبرن بالا

😭وسایلی که من بادلار۵۸قیمت کردم کجا الان که دلار ۵۸کجا😭روهرجنسی ۲۰.۳۰رفته روش 

اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

متاسفانه همیشه همینه، دلار بره بالا قیمت همه چی میره بالا، ولی دلار بیاد پایین، قیمتا نمیاد پایین 

مصاف بود و جنگ بود، امام ما حذر نکرد 🌷فداییان خویش را برای خود سپر نکرد🌷به روی قلب میهنم به افتخار حک کنید🌷که مـــرد بود رهبرم، فرار از خطر نکرد 🌷بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻

تو ایران جنسا با دلار می‌ره بالا ولی با هیچی نمیادپایین چون وجدان مرده بین ایرانیایه مدت دلار شد 70تومن در حد یکی دو ساعت به خدا یه تعداد از مغازه دارا میگفتن با دلار70تومنی خریدیم به خاطر همون گرون می‌دیم 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
دلار بی تربیته هر وقت کشید پایین بقیه نمیکشن پایین تا میکشه بالا بقیه تقلید میکنن😂😂😂

اره بخدا😔باین شرایط نمیشه هیچی خرید

من الان بایدجهیزیه بخرم هرچی که انتخاب کردیم روش ۲۰الی۳۰میلیون رفته😔😭

متاسفانه همیشه همینه، دلار بره بالا قیمت همه چی میره بالا، ولی دلار بیاد پایین، قیمتا نمیاد پایین

دقیقا☹️☹️نمیدونم چی‌بگم هرچی‌که میخاستم بخرم کلی رفته روش 

تو ایران جنسا با دلار می‌ره بالا ولی با هیچی نمیادپایین چون وجدان مرده بین ایرانیایه مدت دلار شد 70ت ...

همشم بخدا دروغه😞😞نمیدونم چی‌بگم 

کل برنامه ریزیامون ریخته بهم نمیدونم چیکارکنم 

منم خاله م جهیزیه نتونست بخره آخرش یواشکی رفتن از کمیته امداد فلان کمک گرفتن خداروشکر خوبن

همسرم اه دربساط نداره 😑ولی هیچجوره نمیتونم قبول کنم برم ازجایی کمک بگیرم

😢😢😢با پام ازدواجت بخر

اولا من وام ندارم همسرم داره اونم ضامن پیدانشد

دوما🥲پول عروس هست جهیزیه هست ...با۳۰۰نمیشه که 

اولا من وام ندارم همسرم داره اونم ضامن پیدانشددوما🥲پول عروس هست جهیزیه هست ...با۳۰۰نمیشه که

بنظرم زندگی رو اسون بگیر به جا عروسی ماه عسل خوب برید و جهزیه خوب بخر...

مردم هر چی خرج کنی برات کادو نمیارن

❤❤❤