2777
2789
عنوان

جاریم

443 بازدید | 18 پست

منو جاریم دوتامون عقدیم همسرم بلوچه ولی خودم لرستانم 

جاریمم بلوچه کلن همهشون ازدواج فامیلی داشتن غیر از همسر من 

این جاریم چون همسایشون هم هست هر روز میره کاراشونو میکنه با وجود اینکه دوتا خاهر شوهر مجردم دارم 

تو خونه مادر شوهرم براش بالشت میزاره پشتش آشپزی میکنه هر سری هم همسرم ازش تعریف می‌کنه خاهر شوهرم تماس میگیره بحث میندازه ازش تعریف می‌کنه من ک دورم کلن سه بار رفتم حدود ی هفته موندم ولی مث این جاریم همه کاری نکردم یا با خاهر شوهرام ظرف شستم یا تو سفره جمع و پهن کردن کمک کردم چند بارم آشپزی کردم 

اصن دوس ندارم مث جاریم بشم 

بنظرتون تفکر من درسته ؟! راهکار بدید 

مهم نباشه برات اون چیکارمیکنه،توهمینجوری باش

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباه می‌کنه ، در حد اعتدال خوبه ، نه هیچ کاری نکنه نه هم اینکه همه کاری بکنه 

تو روش خودت رو ادامه بده وگرنه میشه وظیفه 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

قشنگ از یه جا به بعد عادت میشه برای همه که همه کارا رو اون خانم باید انجام بده یه بار تعریف میکنن دوبار میکنن بعد تبدیل میشه به وظیفه و اگه نخواد انجام بده سرکوفت میشنوه

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند...هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود...

برام سواله بلوچا با دست غذا میخورن؟یعنی قاشق استفاده نمیکنن؟

بعضی موقع ها بله ولی خب من اونجا ک بودم کم دیدم ما لرستانی ها هم بعضی موقع ها با دست میخوریم خیلی باحاله

بعضی موقع ها بله ولی خب من اونجا ک بودم کم دیدم ما لرستانی ها هم بعضی موقع ها با دست میخوریم خیلی با ...

من فقط تو تلویزیون دیدم برام سوال بود .ممنون از جوابت

روز و شب به یاد خدام یک لحظه از یادم نمیره❤
بعضی موقع ها بله ولی خب من اونجا ک بودم کم دیدم ما لرستانی ها هم بعضی موقع ها با دست میخوریم خیلی با ...

همسایه ما هم گراشی هست با دست میخورن ایقد خوشمزه میخورن آدم هوس میکنه 😃😃