2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیس میدم بهش با ورژن ایرانی ک میگ کلاغ اومد راه رفتن کبک یاد بگیره راه رفتن خودش یادش رف😂

البته فک کنم منظورتو گرفته باشم چون نشنیده بودم این ضرب المثل و

🩹💚I'm healing

یه استاد دانشگاه داشتم که همیشه برگردون اینو به فارسی میگفت

میگفت اداشو در بیار تا خودش بشی

ادای آدمای با دیسیپلین رو در بیار

ادای آدمای با اعتماد به نفس

و...

اگه استمرار داشته باشی جدا جواب میده

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
من تازه می بینمش 😅 معنیش میشه همون تو نقش فرو رفتن؟ مثل هتل بازیِ هیلتون زمانی که هنوز اون هیلتون م ...

یعنی انقدر ادای یه چیزو دربیارید تا واقعا اونطوری بشید

کاربری متعلق به ۲ خواهر می باشد

خیلی خیلی 

مخصوصا در مباحث رفتاری

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
خیلی خیلی مخصوصا در مباحث رفتاری

ارادت اوپرا جان

خوبید عزیزم؟

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی و عزیز من 💔🥺 و اموات خودتون بفرستید؟ باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح عزیزان آسمانی در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه.🤲💚