2821
2789
عنوان

ریزش مو

169 بازدید | 21 پست

سلام بچهااا کمکککک دارم کچل میشم

آزمایش دادم مشکل هورمونی ندارم فقط یکم ویتامین دی و آهنم کم بود، دکتر رفتم گفت ریزش موهات ارثیه:/ باید چیکار کنم کسی راهکاری داره؟؟ قطره ماینوکسیدل چطوره؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تاثیرشو دیدی؟

اره عزیزم ، دختر عموم انقدر موهاش کم پشت بود انقدر کم پشت بود ک پوست سرش کلا پیدا میشد! وموهاش باکش بسته نمیشدن، چون موهاش کم پشت بودن ! فقد ۱ ماه استفاده کرد، الان ماشاء الله موهاش انقدر پرپشت شده ، ورشد کردن! ک اصلا نمیگی همون ادمه! .منم ۱ هفته ای میشه خریدم ودارم اسنفاده میکنم! 

روغن کرچک وروغن نارگیل شبا ب کف سرت بزن وماساژ یده، وبزارشب تا صبح بمونه! ی شب درمیون بزن نتیجشم دید ...

چجوری استفادش میکنی ترکیب میکنی میزنی؟ بعد صبح میشوری؟؟

چجوری استفادش میکنی ترکیب میکنی میزنی؟ بعد صبح میشوری؟؟

اره ، ۲ قاشق غذاخوری، روغن کرچک رو با ۲ قاشق غذاخوری روغن نارگیل  رو باهم ترکیب کن، وب کف سرت بزن، وماساژ بده،وبزار تاصبح بمونه، بعدصبحم موهاتو بشور! 

ی شب درمیون بزن! 

اره عزیزم ، دختر عموم انقدر موهاش کم پشت بود انقدر کم پشت بود ک پوست سرش کلا پیدا میشد! وموهاش باکش ...

چه خوب ، حدیث جان فقط نحوه استفادشو بگو باید چیکار کنم؟