2777
2789
عنوان

لطفاً بیاید 😭

147 بازدید | 16 پست

اقا جوشای صورتم دیوونم کرده خوبم نمیشن منم هی دست میزنم بهشون کبود میشه جاشون اعصابم خورده دارم روانی میشم من یه جوش هم نزد تو سنی که همه جوش میزد صورت شون الان تو 20 سالگی اینا چیه خدایا 😭اب زیاد میخورم غذا های چرب خیلی کم پیش میاد بخورم میوه هم میزارم رو پوستم ولی اینا اصلا هیچ فایده ای ندارن چیکار کنم کسی تجربه ای داره بگه لطفا به جز لیزر 💔

از عادت کردن فرار کردم ،به فرار کردن عادت کردم
اول سونو رحم و تخمدان و کبد بعد ازمایش هورمونی بعد روتین ضد جوش ،شامل ضدافتاب ،ژل شست و شو ،مرطوب کن ...

سونو چرا اخه من هر 20 روزی پریود میشم و درد خیلی شدید هم دارم ممکنه واسه کیست باشع یا چی؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جوش سر سفید پوستمم چربه

*😟علت ايجاد جوش سرسفيد😟*

🦠وقتي كه باكتري منافذ رو مسدود ميكنه جوش سرسفيد اجاد ميشه

🦠تغيرات هورموني- دوران قاعدگي-داروهاي ضد بارداري- استفاده از لوازم ارايشيهاي نامرغوب از جمله عوامل ايجاد اين نوع جوشهاست.

*مواقبتهاي لازم برا پيشگيري از جوشهاي سر سفيد🙅🏻‍♀*

🧼شستشوي صحيح پوست با شوينده مناسب ٢بار در روز(صبح وشب)

👌دستكاري نكردن جوشها

🌞استفاده از ضد افتاب

(به هيچ وجه بدون لايه محافظتي ضد افتاب در معرض افتاب قرار نگيرين)

🧖🏻‍♀شستن ارايش قبل خواب

🙅🏻‍♀عدم استفاده بيش از حد از لوازم ارايشي

✔استفاده از محصولات غير كمدون زا

به نظرت کدومه؟

عزیزم من همیشه قبل خواب پوستمو تمیز میشورم اصلا از لوازم آرایشی استفاده نمیکنم فقط وقتی میخام برم بیرون ضد افتاب میزنم تا حالا روتین نداشتم و صورتمو روزی دوسه دفعه میشورم و اینم بگم مثلا جوش سر سیاه چن تایی دارم وقتی اونارو در میارم روز بعدش جاش جوش سر سفید میزنه نمیدونم چیکار کنم واقعا من هیچی نمیزنم ب پوستم اینا از کجا اومدن

خوب برای همونه باید چربی پوستت کنترل شه .تاپیک قبلم رو دیدی .خداروشکر یه نفر اومد که از هر برندی نگر ...

اره ولی خب زیاد چرب نیس ک اینجوری جوش بزنه عجیبش اینه زیر پوستم کبود میشن این بده وگرنه جوشا سریع خوب میشن جاش

عزیزم من همیشه قبل خواب پوستمو تمیز میشورم اصلا از لوازم آرایشی استفاده نمیکنم فقط وقتی میخام برم بی ...

جوش سرسیاه رو اصلا تخلیه نکن 

چون تبدیل به جوش سرسفید میشه 

حتما باید تونر و اسکراب بگیری