من۱۷مرداد پریود شدم.یعنی ده روز پیش اونم شدید!بعد الان بی بی چکم کامل مثبته!یعنی چی؟کلی لتروزول و کلومیفن و استرادیول خوردم موقع پریودیم😭😭😭بعد الان بی بی زدم فهمیدم!کلی هم درد دارم
نه هیچی نزدم اصلا ماه پیش دارو نخوردم!چقدرم پریودیم زیاد بود😢بعد تو پریودی دارو خوردم تا اقدام کنم.لتروزول و کلومیفن.یه عدد استرادیول خوردم بعدم قطع کردم.یه دونه هم کابرلین خوردم فقط!
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
نه هیچی نزدم اصلا ماه پیش دارو نخوردم!چقدرم پریودیم زیاد بود😢بعد تو پریودی دارو خوردم تا اقدام کنم. ...
احتمالش هست بخاطر داروهایی که خوردی مثبت نشون داده باشه .. ولی بهتره آزمایش بدی . الان آزمایش نده شاید بدنت تحت تاثیر داروها باشه و آزمایش هم مشکوک به بارداری باشه ..صبر کن چند روز بعد برو آزمایش بده تا خیالت راحت بشه
❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️