2777
2789
عنوان

همسایه سمج

572 بازدید | 49 پست

بچه ها امروز همسایمون اومد دختره ۲۸ سالشه منم ۱۸ سالمه و بزور اومد خونمون و منم داشتم آرایشم و میشستم از دانشگاه اومده بودم و گفت راستی واسه چه رشته ای داری ادامه تحصیل میدی ؟گفتم واسه دندانپزشکی میخونم چه طور مگه؟ گفت همینجوری گفت آخه قیافت و یکم جمع و جور کن واسه دکتر شدنت بچه ها من خیلی دلم شکست و فوری گفت میشه دیگه ادامه ندید به فرمایید بیرون بچه ها نیاید بگید چرا با همسایه صمیمی شدی نه اصلا من متنفرم از این کار اتفاقا اون همسایه خونه سایر همسایه ها هم میره خیلی پروعه چیکار کنم بیاید عکسمو بزارم ببینید من بدم بهم نمیاد دکتر بشم من جهشی خوندم گفتم تا جوونم برم سرکار

کاربری دست دو خانم

خوب کردی که جهشی خوندی ولی ببین محترمانه بهش بگو بهت برخورده

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اگر چهرت به رشتت نیومد  چی 

اونوقت میخوای چیکار کنی 

اینو به من بگو 

تغییر چهره میدی یا تغییر رشته؟

وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت می‌کنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم  اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی می‌شوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿

داستان خوبی سراییدی چهرت هم به رشتت میاد 

نکرده ها هم  کردی و زیبا شدی خدانگهدار 

وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت می‌کنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم  اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی می‌شوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿
چهره

دیگه چیزی هم مونده تو چهرت عوض نکرده باشی مگه ؟

مرسی

قربونت