2777
2789

سلام خانوما طبق تجربه هایی که دارین خوشحال میشم راهنماییم کنین 

سر بچه اولم بشدت ترشی میخوردم وحشتناک خیلی هم فرض و کاری بودم ولی از یه جایی به بعد که ویارم شروع شد بشدت بدویار بودم صبح ظهر شب تاصبح وزن هم۲۸کیلو کم کردم تو ماه اول،صورتم سیاه و زشت شد…بچم دختر بود

الان۲ماهه باردارم همش دوست دارم بخابم بشدت از ترشی بدم میاد از نظر تهوع هم که فعلا خیلی بهترم نسبت به بارداری قبلی بیشتر شب ها درگیر تهوعم پوستمم میگن شفاف تر شده وزن زیادی هم کم نکردم بااینکه مریض شدم ناجور ولی فقط۳کیلو کم کردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه به اینا ربطی نداره که 

من خودم دوتا بارداری با علائم یکسان داشتم هرجوری که تو اولی بودم تو دومی هم بودم پسر و دختر دارم 

جاریم دوتا بارداری با ۱۸۰درجه تغییر داشت زمین تا اسمون فرق میکرد دوتا دختر داره

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

که اینطور،از چندهفتگی میشه فهمید؟

مگه بچه دومت نیست؟ خب انومالی جنسیتش مشخص میشه دیگه 

ان تی هم اگه جای خوبب بری جنسیتشو بهت میگه

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

مگه بچه دومت نیست؟ خب انومالی جنسیتش مشخص میشه دیگه ان تی هم اگه جای خوبب بری جنسیتشو بهت میگه

چرا،بارداری اول برام مثل کابوس وحشتناکی بود که هر دوهفته سونو بودم هر روز بیمارستان اصلا به گذشته فکر میکنم مو به تنم سیخ میشه هیچی جز درد و رنج یادم نمیاد ازش

من بارداری اول و دومم کاملآ متفاوت بود

اولی گرمم بود دومی سردم

اولی خوشگل و شاداب و زرنگ شده بودم

دومی زشت و تنبل و خواب آلو

اولی حالت تهوع داشتم دومی نه

هردو دختره

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

من باردارم

ویارام تو خیلی از چیزا فرق میکرد اولی کاملا ترش و شور بود سرحال بودم الان بدخلقم شیرینی دوس دارم 

جفتشم دختر

ب ویار ربطی نداره 

چ ویارات یکی باشن چ فرق کنن هر بچه ای ی جوره ب جنسیتش ربط نداره اصلا 

ب این چیزام دقت نکن و اهمیت نده چون اطرافیان بگن خودت فک کنی بخاطر ویارت فلان جنسیتو داری مثل من تو ذوقت میخوره

اصلا فک نکن ب هیچ علامتی 

فقط سونوگرافی درسته