2777
2789
عنوان

بیماری نوه عمم

160 بازدید | 5 پست

حالش روز ب روز داره بدتر میشه  بخاطر همون واکسن یک سالگیش ک بش الرژِ ی داشت 

لطفا یه صلوات برا شفاش بفرستید 5ثانیه ام وقتتونو نمیگیره...اونایی ک دارن میرن زیارت.کربلا یا الان کربلان یه دعا هم برا نی نی ما بکن شاید امام حسین ی نگاهی کرد به دل مامانش بچشو بش ببخشه    

دلی ویران، سَری حیران، غمی پنهان، تنی بی‌جان .️

ان شاللا هر چه زودتر سلامتیشو بدست بیاره ،منم هفته بعد بچم واکسن داره ،ترسیدم 

برای سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی 🙏👼خدا جونم پسر کوچولومو صحیح و سالم برسون بغل من و باباییش و آبجیش 💖چشمام فقط خیره به دستای توهست مهربون پروردگارم ،کمکم کن ♥️پسر کوچولوی من ۲۸ مرداد به دنیا اومد و زندگیم رو رنگی رنگی کرد ،امروز ۲۸ شهریور پسرم یه ماهشه 😍😊تو که لبخند میزنی منو از نو میسازی پسرم ،تو رو اینقدر دوست دارم که نمیتونم با کلمات بیان کنم ،الان وارد یه تاپیک شدم که عنوانش این بود(مادر بودن چجور حسیه ؟؟)منم اومدم نظر بدم که دیدم با هیچ کلمه ای نمیتونم بیانش کنم ،نمیتونم بگم یه بچه وقتی وارد زندگیت میشه زندگیت چقدرررررر متحول میشه خداااا یااااا این حس خوب رو برای همه ارزو میکنم ،شکرت یا رب که منو لایق مادر شدن دونستی 🙃😍😍😍پسر کوچولوی من امروز ۶ ماهه شده و دیگه واسه خودش مردی شده ،بمونی برام عزیز مادر 😘تو و خواهرت دنیای من شدین ،باورم نمیشه ،من ،همون دختر شوخ و شیطونی که سر و تهشو میزدی ازش جوک و لطیفه و خنده میبارید حالا ۱۴ ساله که یه مادر نگران هستم ،اره من نگران فرزندانم میشم ،این خلصت و ویژگی مادرهاست ،الهی که ابجیت مامان بشه و تو بابا بشی و منم زنده باشم و اون روزها رو ببینم ،با موهای سفید و یه عصا تو دستم واسه بچه هاتون داستان تعریف کنم 😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان چشه بچه

خونش عفونت کرده بهش میگن سپسیس یا باکتریایی یچی تو همین مایه ها اولش با تب شروع شد مامانش فک کرده مال واکسنه ولی 4 روز تب داشت بردش دکتر گفت که سریع باید بستری شه الان یه هفتس بستریه اول چنتا دونه قرمز دراورد بعد نفسش کم اومد بعد شکمش تورم کرد الانم دستا و پاهاش پر باده ...تب هم که ولش نمیکنه یه ذره هم بهتر نشده

ان شاللا هر چه زودتر سلامتیشو بدست بیاره ،منم هفته بعد بچم واکسن داره ،ترسیدم

ممنونم

تروخدا مواظب بچتون باشین دست ادم کاربلد بدین این بهداشتیا هیچی نمیدونن با دست کثیف و بدون دستکش و رعایت اصول بهداشتی همینطوری واکسن میزنن اول ببین الرژی داره به اون واکسن یا نه

ویروس همون واکسن ک زده تو بدنش فعال شده بچه سالم دستی دستی داره از بین میره  

ممنونمتروخدا مواظب بچتون باشین دست ادم کاربلد بدین این بهداشتیا هیچی نمیدونن با دست کثیف و بدون دستک ...

ای وای ،ان شالله حالش خوب بشه 

برای سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی 🙏👼خدا جونم پسر کوچولومو صحیح و سالم برسون بغل من و باباییش و آبجیش 💖چشمام فقط خیره به دستای توهست مهربون پروردگارم ،کمکم کن ♥️پسر کوچولوی من ۲۸ مرداد به دنیا اومد و زندگیم رو رنگی رنگی کرد ،امروز ۲۸ شهریور پسرم یه ماهشه 😍😊تو که لبخند میزنی منو از نو میسازی پسرم ،تو رو اینقدر دوست دارم که نمیتونم با کلمات بیان کنم ،الان وارد یه تاپیک شدم که عنوانش این بود(مادر بودن چجور حسیه ؟؟)منم اومدم نظر بدم که دیدم با هیچ کلمه ای نمیتونم بیانش کنم ،نمیتونم بگم یه بچه وقتی وارد زندگیت میشه زندگیت چقدرررررر متحول میشه خداااا یااااا این حس خوب رو برای همه ارزو میکنم ،شکرت یا رب که منو لایق مادر شدن دونستی 🙃😍😍😍پسر کوچولوی من امروز ۶ ماهه شده و دیگه واسه خودش مردی شده ،بمونی برام عزیز مادر 😘تو و خواهرت دنیای من شدین ،باورم نمیشه ،من ،همون دختر شوخ و شیطونی که سر و تهشو میزدی ازش جوک و لطیفه و خنده میبارید حالا ۱۴ ساله که یه مادر نگران هستم ،اره من نگران فرزندانم میشم ،این خلصت و ویژگی مادرهاست ،الهی که ابجیت مامان بشه و تو بابا بشی و منم زنده باشم و اون روزها رو ببینم ،با موهای سفید و یه عصا تو دستم واسه بچه هاتون داستان تعریف کنم 😂