2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید عکس بی بی چک

198 بازدید | 19 پست

۶ روز بعد امپول hcg بی بی چک مارک مدیکور زدم منفی بود امروز روز دهمه مارک ویتاساین زدم انگار ی هاله انداخته ..با توجه ب اینکه میگن اثر امپول تا ۱۴ روز تو بدن هست  ممکنه کاذب باشه ولی واسه من روز ۶ منفی بود یعنی اثرش رفته میشه امیدوار بود ب این عکس؟ 😢

 صبر کن همون بعد ۱۴ روز بزن به خودت اینجوری بیشتر استرس میدی ان شاءالله که خیره عزیزم

 چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فرستادم لطفا ببین

دیدم ولی به نظرم صبرکنی بهتره که اثر آمپول بره.ان شاءالله که هستی

 چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز