2821
2789
عنوان

عشق قدیمی

63 بازدید | 9 پست

کسی هست که قبل ازدواجش با کس دیگه ای بوده باشه و خانواده‌اش مخالفت کرده باشه برای ازدواجشون و بهم نرسیده باشن؟

بعد از ازدواج چطور با فکر اون آدم قبلی کنار اومدین؟

اره با یکی تو رابطه بودم تا نامزدی و صیغه محرمیت هم پیش رفتیم ، بابام انقد مخالف بود که میگفت بعد ازدواجت اسم مارو هم نیار اما خداروشکر سر عقل اومدم و از چشمم افتاد و ازش سرد شدم هیچ حسی بهش ندارم 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
اره با یکی تو رابطه بودم تا نامزدی و صیغه محرمیت هم پیش رفتیم ، بابام انقد مخالف بود که میگفت بعد از ...

الان تو ذهنت میاد؟

راستش منم واقعا اگر روزی هزار مرتبه خداروشکر کنم که نشد کم شکر کردم هیچ حسی ندارم بهش. حتی گاهی حس تنفر دارم بهش ولی گاهی خوابشو میبینم . آهنگای اون موقع رو می‌شنوم میرم توی خاطراتم. خیلی اذیت میشم. البته می‌دونم نمیشه کاریش کرد اونم ی بخشی از زندگی و خاطراتم بوده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان تو ذهنت میاد؟راستش منم واقعا اگر روزی هزار مرتبه خداروشکر کنم که نشد کم شکر کردم هیچ حسی ندارم ...

نه اصلا ، تو ذهنمم بیاد واسه اینه که دعا کنم خداروشکر باهاش ازدواج نکردم ، از طرفی عاشقش نبودم چون بی تجربه بودم تونسته بود منو وابسته ی خودش کنه فقط ، در صورتی که تفاوت طبقاتیمون ۱۰۰ پله بود و هیچکدوم از معیارامو نداشت فقط خیلی زبون باز بود

نه اصلا ، تو ذهنمم بیاد واسه اینه که دعا کنم خداروشکر باهاش ازدواج نکردم ، از طرفی عاشقش نبودم چون ب ...

ماهم به لحاظ خانوادگی و فرهنگی خیلی متفاوت بودیم. مامانش منو تهدید می‌کرد که اگر باباتون راضی نکنی میام در خونتون . تو همه جا آبروتو میبرم. بمدت زندگیمو برام کابوس کردن. ولی خداروهزار مرتبه شکر میکنم ک تموم شد

ماهم به لحاظ خانوادگی و فرهنگی خیلی متفاوت بودیم. مامانش منو تهدید می‌کرد که اگر باباتون راضی نکنی م ...

پسرایی که پایینترن از دختر احتمالش خیلی زیاده بخاطر چیزای ویگه اومده باشن ، خوشحالم که تو ام مثل من از شرش راحت شدی ، برای من بعد ازدواجمم اومد پیش شوهرم اما شوهرم از اول میدونست همچین قضیه ای بوده ، تعجب نکرد ، مثلا میخواست زندگیمو خراب کنه 

پسرایی که پایینترن از دختر احتمالش خیلی زیاده بخاطر چیزای ویگه اومده باشن ، خوشحالم که تو ام مثل من ...

میدونی اون چیزی که خیلی اذیتم کرد این بود که قبل ازین که رابطمون تموم بشه خبر عقدشو برام آوردن . و چون نرسیدم و نشد حرفامو بهش بزنم خیلی اذیت شدم. همش شده عقده تو دلم. مادرشم خیییییلی اذیتم کرد. همش تهدید می‌کرد تا عمر دارم نمی‌گذرم ازش. روحیم داغون بود بزور مشاوره و قرص اعصاب اون دورانو طی کردم

میدونی اون چیزی که خیلی اذیتم کرد این بود که قبل ازین که رابطمون تموم بشه خبر عقدشو برام آوردن . و چ ...

ای بارا از این ادمای سمی زیادن ، حرفتم میزدی اون نمیفهمید بدتر عصبیت میکرد 

سلام تاپیک اخرتون و خوندم 

یه مشاور میشناسم داخل روبیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه 

رضایت مندی هاشم زیاده

برای کسایی هم که مشکل مالی دارن رایگان 

برای بقیه هم هزینه اش خیلی پایین

من خودم پیش مشاور خیلی رفتم اما نتیجه نداد ایشون خیلی خوب بود و راضی بودم 

اینم ای.دی روبیکا: P_z_314_70

اید.ی تلگرام: consultation4

2823
2791