2777
2789
عنوان

خواب دیدم 🥺

55 بازدید | 2 پست

سلام 

دیروز غروب رابطه محافظت نشده داشتم گفتم امروز قرص اورژانسی میخورم بعدش  

دیشب تو خواب دیدم رفتم بالا درخت از درخت هم سیب چیدم هم گلابی گفتم گرسنمه اینا رو بخورم سیبه یکم له شده بود تو خواب 

الان نمیدونم این خواب و ربط بدم ب قرص خوردن یا ن ۴ساله عروسی کردم ۲۶سالمه  از طرفی هم شوهرمم دیابت داره ۲۹سالشه از طرفی خودم بچه نمیخام میگم برم قرص بخرم بخورم از طرفی هم میگم اصن شاید حامله نشدم چرا الکی قرص بخورم 

ذهنم از دیروز خیلی درگیره ب نظرتون چیکار کنم

بنظرم میوه ثمره و بچه ست شاید خدا دوقولو بهت بده هم دختر هم پسر یا اینکه ناهمسان باشن...

کاش منم ازین خوابای قشنگ ببینم 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
بنظرم میوه ثمره و بچه ست شاید خدا دوقولو بهت بده هم دختر هم پسر یا اینکه ناهمسان باشن... کاش منم از ...

الهی ک خدا ب دلت نگاه کنه حاجت دلتو بهت بده عزیزم

ولی من الان خیییلی نگرانم ک یوقت باردار نشم چون تاحالا هم اقدام نکردیم میگم اصن شاید نگیره با ی بار 

اخه عوارض قرصارو خیلی تحمل کردم این سری نمیخام بخورم ولی یاد خوابم ک میوفتم نگران میشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان