2777
2789
عنوان

بچه ها ی فوبیا بهم اضافه شده😑💔

521 بازدید | 27 پست

با دیدن اون فیلم دختر کارمند ک از اسانسور پرت شد پایین ، استغفرالله💔 خدا رحمتش کنه 

حالا ما هم آسانسور داریم ، خدایی نکرده انشالله مشکل پیدا نکنه ، اما نمیدونم  چمه💔🥺

فکر کنم همونی که تو دیدی رو منم دیدم ...

دونفر بودن نه؟

یاالله خوش آمدید🌈🌈یه ساله گروه هستم از ناکجا آباد🙋🏻‍♀️ به عضویتم نگاه نکن چون کاربری قبلیم تعلیققق شدههه به خاطر چیزی های خیلی چرت andپرت ...دوست عزیز درخواست دوستی شما با کمی تاخیر قبول خواهد شد از صبر و شکیبایی شما بسیار متشکرم☺️😂 اینم بگم سوالی اضافی مثل اسمت چیه و چند سالته و کجا زندگی میکنی و اینا از من مپرسید چون ممکنه اصلا جواب ندممم🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️. ضمنااا اینو خوندی برای آرامش خودم و خودت یه صلوات بفرست📿اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿 مرسی🥰🥰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فکر کنم همونی که تو دیدی رو منم دیدم ...دونفر بودن نه؟

دو نفر بودن یکیشون افتاد 

یاالله خوش آمدید🌈🌈یه ساله گروه هستم از ناکجا آباد🙋🏻‍♀️ به عضویتم نگاه نکن چون کاربری قبلیم تعلیققق شدههه به خاطر چیزی های خیلی چرت andپرت ...دوست عزیز درخواست دوستی شما با کمی تاخیر قبول خواهد شد از صبر و شکیبایی شما بسیار متشکرم☺️😂 اینم بگم سوالی اضافی مثل اسمت چیه و چند سالته و کجا زندگی میکنی و اینا از من مپرسید چون ممکنه اصلا جواب ندممم🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️. ضمنااا اینو خوندی برای آرامش خودم و خودت یه صلوات بفرست📿اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿 مرسی🥰🥰

چ ربطی داره الان روزانه میدونی چقدر ادم با ماشین تصادف میکنن میمیرن؟ پس مردم ماشین سوار نشن؟

یا چقدر ادم شده تو خیابون بدزدن یا ماشبن بزنه بهشون پس بیرون نریم چون خطرناکه؟

یا خونه اوار میشن رو سر ادم پس خونه نگیریم؟

این مسخره بازیا چیه هر چیزی ممکنه اتفاق بیفته دیگه 

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

هروقت در آسانسور باز شد قبل رفتن به کابین با یه پاتون کابین رو چک کنید.

یهو وارد نشید

یهو خارج نشید

در اسانسور وقتی داره بسته میشه ،مانعش نشید.

اون خانم مانع بسته شدن در شده بود

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
چ ربطی داره الان روزانه میدونی چقدر ادم با ماشین تصادف میکنن میمیرن؟ پس مردم ماشین سوار نشن؟یا چقدر ...

میدونم عزیزم 

میدونم مرگ حقه و هر لحظه برای کسی خدای نکرده اتفاق بیفته 

اما آدم باید مواظب خودش باشه ، بعدم همه دوست دارن خوب بمیرن  ، نه اینجوری