2777
2789
عنوان

عکس بیبیچک

204 بازدید | 18 پست

سلام دوستان.۲۴ باید پریود میشدم که نشدم تا الان صبر کردم بیبی نزدم چون کلن امیدی نداشتم سه بار کلن رابطه داشتیم نمیدونم این مثبته یانه؟

🤍بذار خوده خدا برات بچینه...خدا خیّر مطلقه...منم مادر میشم❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

😇😇😇🥰🥰🥰🥰🥰😇😇🥰😇🥰😇🥰🥰🥰🥰

خوشبحالت

قسمت همه ومن انشاءالله

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
😇😇😇🥰🥰🥰🥰🥰😇😇🥰😇🥰😇🥰🥰🥰🥰خوشبحالتقسمت همه ومن انشاءالله

بعده ۱ سال و نیم و یه بار باردای خارج رحم

الانم مطمعن نیس چون ۳ بار بیشتر رابطه نداشتیم و تست اول صب نزدم

نمیدونم چی میشه

ولی انشالله که خدا به هرکی میخواد بده

مثبته عسیسم

با سه روز تاخیر هست پس چرا اینقد کمرنگه

؟

میشه یعنی هاله واقعی باشه و منم مادر شده باشم

هیچ علائمی ندارم

بعده ۱ سال و نیم و یه بار باردای خارج رحمالانم مطمعن نیس چون ۳ بار بیشتر رابطه نداشتیم و تست اول صب ...

من منتظرسومیم

انشاءالله هرچی صلاح خداست پیش بیاد

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

فردا یدونه بزن اگه پرنگتر بود مثبته

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️