2777
2789
عنوان

دوران نامزدی

249 بازدید | 29 پست

تو دوران نامزدی چطوری رفتار کنم که قدرمو بیشتر بدونن🤨

والا هیچی بلد نیستم

من خود خود واقعیم رفتار میکنم ولی دوستم میگه که اینجوری ارزشتو نمیدونن

ما راهمون دوره، مثلا ماهی چند روز میرم خونشون میمونم، ظرف میشورم گردگیری میکنم

بعد بیرون میریم همسرم میگه چیزی دوست داری برات بخرم؟ منم درحالی که دوست دارم، میگم نه🫠 اخه روم نمیشه☹️

رفتارم اشتباهه؟ اینجوری به گفته دوستم بی ارزش میشم مثلا؟

من پسرم و دلم نمیخواد طرف مقابل نداشتم تعارف کنه و دلم میخواد هر چی دلش میخواد و دوست داره رو بگه

باید خود واقعی باشی و تظاهر به هیچی نکنی چون زندگی ۴ سال ۱۴ سال نیست یه عمر زندگیه

در مورد رفتن سعی کن کمتر بری،کارم فقط ظرف بشور دیگه جارو گردگیری اصلا،خریدم جلو خانواده شوهرت نکن اون میاد شهر شما خرید کن.دیگه سعی کن رفتارت رسمی تر باشه و زیاد خودمونی و قاطی نشو.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پسرم و دلم نمیخواد طرف مقابل نداشتم تعارف کنه و دلم میخواد هر چی دلش میخواد و دوست داره رو بگهبای ...

اخه چجوری بگم

من تو عمرم یدونه کارت بانکی دادن دستم خودم رفتم هرچی میخواستمو گرفتم

الان موندم که چجوری بهش بگم مثلا این مانتورو برام بخر🫠

من پسرم و دلم نمیخواد طرف مقابل نداشتم تعارف کنه و دلم میخواد هر چی دلش میخواد و دوست داره رو بگهبای ...

شما پسرا واقعا چرا اینجوری ای؟

من مثلا میگم نه چیزی لازم ندارم ولی انتظار دارم که خودش بفهمه که لازم دارم😂 من میگم نه اونم میگه عه باشه🤦‍♀️

اخه چجوری بگممن تو عمرم یدونه کارت بانکی دادن دستم خودم رفتم هرچی میخواستمو گرفتمالان موندم که چجوری ...

نامحسوس بگو دیگه...بگو چقدر مانتو خوشگله نه ؟ 

اونم تایید میکنه و احتمالا برات میخرش 

اگه چن روز میمونی اره دوبار ظرف بشور ولی احه گردگیری چیه همون سفره پهنو جمع کن

اخه مثلا ۱۵ روز میمونم

دیگه مادرشوهرم تنهاس، پخت و پذ میکنه منم میگم خب پاشم منم یه دستمال بکشم اینور اونورو

منم مثل شماام روم نمیشه چیزی میخوام به کسی بگم اما کار اشتباهی چون مردا نمیفهمن این چیزا رو ما باید ...

اره این مورد خیلی اذیتم میکنه😐

اخه منم یه مدلیم که چیزی چشممو گرفت و نخرمش افسردگی میگیرم

و الان افسزده ترینم🤦‍♀️🤦‍♀️

همش تو دلم میگم اگه بهش بگم برام بخر و پولش همراهش کم باشه چیییی